Satıldı Epic games hesabı ilk mail!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benbyrhan

Diamond Üye
Ticaret Puanı:
  0 / 0
  1. Fiyat : 900tl
  2. Görsel:
  3. Ödeme: itemsatış/Gamesatış
  4. İletişim: Discord clloenax
  5. Kanıt:
  6. Bilgiler: 16k v papel harcanmıştır sezon bileti açıktır 109 seviye 2k tl ye almıştım Bf 1 bf4 bf V total 100tl ye aldım Dying Light var 1500tl
  7. Satış nedenim: Acil paraya ihtiyacım var
  8. Satış link:
  9. Satış link:

2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. (Satış konularında kanıt veya ürün görselleri harici link olarak bırakılamaz; görsellerin doğrudan konunun içinde, tarayıcıda direkt görünecek şekilde eklenmesi/yüklenmesi gerekmektedir.)
6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur.

2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. (Satış konularında kanıt veya ürün görselleri harici link olarak bırakılamaz; görsellerin doğrudan konunun içinde, tarayıcıda direkt görünecek şekilde eklenmesi/yüklenmesi gerekmektedir.)
6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur.
6 nın şeyini 5nci katagoride koydum siteye yükleme olmuyor bende

1. Fiyat : 900tl
  2. Görsel:
  3. Ödeme: itemsatış/Gamesatış
  4. İletişim: Discord clloenax
  5. Kanıt:
  6. Bilgiler: 16k v papel harcanmıştır sezon bileti açıktır 109 seviye 2k tl ye almıştım Bf 1 bf4 bf V total 100tl ye aldım Dying Light var 1500tl
  7. Satış nedenim: Acil paraya ihtiyacım var
  8. Satış link:
  9. Satış link:
# Onaylanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt