EnsoulSharp Şampiyon Listesi.

@Karga konuyu düzenleyip bunu eklersen güzel olur

ulan şu xdreammsi bgxte zamanında beleşe kullanıyordum burda paid olmuş püü

Zamanında xd aio olanını ücretsiz kullanma fırsatım olmuştu. Hayatımda tattığım en iyi irelia diyebilirim size verdiginiz paraya sonuna kadar degiyor.

a7a666e463350db53ec74d083af79da0.png

Free-
Awareness-EzEvade-RiotOnly-Utility-Graves-Lucian-Annie-Ashe-AurelionSol-Blitzcrank Caitlyn-Cassiopeia-Corki-Draven-Evelynn-Ezreal-Graves-Irelia-Kaisa-Nasus-Nidalee-Nocturne-Poppy-Qiyana-Teemo-Xerath-Zoe-Kalista-Senna

Free-
Zoe, Sion R, Samira, Pyke, Kaisa, Ezreal, Brand, Blitz, Aphelios, Akali, Ganplank, Irelia, Vayne, Viego, Xerath, Yasuo, Fiora-Yone

Free-
Caitlyn-Graves-Jinx-Kalista-Lucian-Sivir-Vayne-Xerath-Ashe-Corki

Free-
Lux-Cassiopeia-Karthus-Thresh-Brand

Free-
Zed

Free-
Xin Zhao Illaoi Garen
Renekton Mordekaiser Tryndramere Jayce Rumble Cho'Gath Urgot Kayle

Free-
Blitzcrank-Ezreal - KogMaw - MissFortune

Free-
Swain-Kalista-Fiora-Xayah-Ezreal-Yone-Irelia-Orianna

Free-
Ezreal-Kalista-Kaisa-Lucian-Twitch-Vayne-Draven, Jinx, Katarina,Tristana

Free- Cassiopeia -Ashe-Vayne-Caitlyn-Mundo-Amumu-Elise-Malzahar-Neeko-Diana-Morgana-Pyke-Karma-Zilean-Samira-Twitch-Lux-Quinn-Brand-Darius-Tristana-Sivir-Malphite-Leona-MasterYi-Jhin-Orianna-Zyra-Veigar-Ziggs-Kayn-Zac-Jinx-Ahri-Syndra-Rengar-Velkoz-Katarina-Jax-Kassadin-Fiora-Gnar-Olaf-Jarvan,-Camille-Sylas-Ekko,-Gragas-Vi-Volibear

Paid- Ezreal- Jinx- Viktor- Ahri- Kaisa -Kassadin -Leblanc -Sylas -Varus -Xayah -Katarina -Syndra -Vi -Zed - Hecarim -Vladimir -Brand -Jayce -Vayne -Illaoi -Rengar -Taliyah -Graves - Kalista -Zyra -Twitch -Fiora -Yasuo Irelia -Lucian -Ashe -Tristana -Riven - TwistedFate -Corki -KogMaw -Diana -Quinn-Xerath

Paid- Irelia

Free AIO Database [21.11.22]-

@cukurkopek Arkadaşın isteği üzerine en güncel listeyi ekledim.

DİPNOT: Ensoul Şampiyon sitesi açılmadığı için kendi forumlarında bulunan bir listenin alıntısını yaptım.

Ensoul# brings bans to accounts in just 1 game, why do they keep updating and posting it?

Elinize Sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt