B becek231 Yeni Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 2 Beğeniler 0 11 Eki 2020 #1 CG Loader'i Açıyorum LOL EnsoulSharp Script Fakat Microsoft Net Framework Not Found! We İnstall The Program. Hatası alıyorum
CG Loader'i Açıyorum LOL EnsoulSharp Script Fakat Microsoft Net Framework Not Found! We İnstall The Program. Hatası alıyorum
muhammed121213 Gold Üye Katılım 15 Mar 2020 Mesajlar 293 Beğeniler 30 Yaş 21 11 Eki 2020 #2 herkesde farklı hatalar oluyor kimisi seninle aynı kimisi scriptle beraber kapanıyor direk yada komut yeri gelmiyor güncellenmesi gerekiyor Oyla 0 Downvote
herkesde farklı hatalar oluyor kimisi seninle aynı kimisi scriptle beraber kapanıyor direk yada komut yeri gelmiyor güncellenmesi gerekiyor
B becek231 Yeni Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 2 Beğeniler 0 11 Eki 2020 #3 muhammed121213' Alıntı: herkesde farklı hatalar oluyor kimisi seninle aynı kimisi scriptle beraber kapanıyor direk yada komut yeri gelmiyor güncellenmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Haklısın Update lazım giremiyorum oyuna Oyla 0 Downvote
muhammed121213' Alıntı: herkesde farklı hatalar oluyor kimisi seninle aynı kimisi scriptle beraber kapanıyor direk yada komut yeri gelmiyor güncellenmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Haklısın Update lazım giremiyorum oyuna