T theyakup2 Yeni Üye Katılım 15 Eki 2020 Mesajlar 7 Beğeniler 0 26 Eki 2020 #1 BU HATAYI ALIYORUM NEDENI NE OLABILIR SİZCE Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir COZÜMÜ VARSA LUTFEN YAZIN
BU HATAYI ALIYORUM NEDENI NE OLABILIR SİZCE Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir COZÜMÜ VARSA LUTFEN YAZIN
DreamfancyDreamfancy Güvenilir Üye Kurucu Katılım 2 Eyl 2019 Mesajlar 1,865 Beğeniler 4,477 İletişim 27 Eki 2020 #2 theyakup2' Alıntı: BU HATAYI ALIYORUM NEDENI NE OLABILIR SİZCE Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir COZÜMÜ VARSA LUTFEN YAZIN Genişletmek için tıkla ... Şu linkteki dosyaları yükler ve assembly onar derseniz sorun çözülecektir. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla 0 Downvote
theyakup2' Alıntı: BU HATAYI ALIYORUM NEDENI NE OLABILIR SİZCE Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir COZÜMÜ VARSA LUTFEN YAZIN Genişletmek için tıkla ... Şu linkteki dosyaları yükler ve assembly onar derseniz sorun çözülecektir. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
T theyakup2 Yeni Üye Katılım 15 Eki 2020 Mesajlar 7 Beğeniler 0 27 Eki 2020 #3 win 7 yaptım gerek kalmadı yenıden yuklıcem hılenızı ama teşekkur ederım Oyla 0 Downvote
RogFien Efsane Üye Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2,663 Beğeniler 438 27 Eki 2020 #4 Herhangi bir hata almadan oynamak istiyorsanız lütfen windows sürümünüzü 8 veya 10 yapınız. Oyla 0 Downvote