EnhancedArchine - İleri Düzey Geliştirilmiş Spoofer - Format gerekmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Noldu sana nerede sapladım da içerledin xD
seni tanımıyorum çalışan şeylere çalışmıyor diyerek kendi spooferini satmaya çalışan birisin ?
Noldu sana nerede sapladım da içerledin xD Ayrıca 9 dakika önce açtığın hesap ile kafanı saklama :D Orjinal nickname ile yaz ;)
hesabımı açarken bu yorumun yoktu senin gibi bir noname için hesap açacak biri değilim
Üzgünüm, free methodlar hiçbir işe yaramıyor. Yarıyor diyen varsa da şansa olmuştur ya da yalan atıyordur. Gerçekten fix bunlar.

Diyorum şimdiden, benim kendi spooferım yakında yayınlanacak. Onay bekliyor şuan. Salak saçma methodlar deneyip bilgisayarlarınızı riske atmaya hiç gerek yok.
yorumundan 4 dk önce açmışım hesabı hesap açtığım zamanı bile flexliyorsun la acıyakmı

Son düzenleme:
Üzgünüm, free methodlar hiçbir işe yaramıyor. Yarıyor diyen varsa da şansa olmuştur ya da yalan atıyordur. Gerçekten fix bunlar.

Diyorum şimdiden, benim kendi spooferım yakında yayınlanacak. Onay bekliyor şuan. Salak saçma methodlar deneyip bilgisayarlarınızı riske atmaya hiç gerek yok.
dostum paramiz yok bi spoofer nerden baksan en ama en asa 150TL olur oda TR ye ozel kampanyayla falan fakat parasi olmayanlar bu tur metodlari denemeye mecbur

adam ya adam şimdi ban yemeye çalışıp deneyeceğim çok teşekkürler

Hay allah senden razı olsun 15 gündür spoofer ariyorum cok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt