EnhancedArchine - İleri Düzey Geliştirilmiş Spoofer - Format gerekmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam dostlar kendim geliştirdiğim EnhancedArchine'i tanıtıcam tamamen bedavadır çalışma durumunu bilmiyorum.
Normal Archine'nin değiştirdiği şeyleri yetersiz gördüm format atmadan kullanılamazdı bu tüm guidleri, MonitorDriverInstallDate, MonitorID, Ekran Kartı Seriali, Ekran Kartı Driver Install Date felan her şeye kadar değiştiriyor.
Ve daha çok şey ekledim daha stabil hale getirdim ve menü felan ekledim videolu yapma şansı bulamadım çünkü video bozuluyor otomatik kapatıyor koduda editlemek istemedim.

Tasarmda EnhancedArchine yazısının altında ki çizgi sağ sola gidiyor xD (Çalıntı)
Yapılış:
Volumeid garanti olarak kendiniz değiştirin sysinternal politikasından dolayı program değişitiremyebilir.
Revo Uninstaller Pro full yazın indirme linkleri çıkar.
Revo Uninstaller Pro ile Vanguard ve Valorantı siliyoruz fakat silerken gelişmiş tarama kullanan ve geri yükleme noktası ve kayıt defteri tiklerini kaldırın.
orda zaten hepsini seç diye bir yer gelcek orda hepsini seçin ve silin.
sonra amidewin ile şunları değiştirin /IV , /ID
/IV = Bios versiyonu (kendiniz güncelleyebilirsiniz daha stabil olucaktır fakat garantiye alıp ilk sahte olarak değiştirin)
/ID = Bilgisayar satın alma tarihi (formatı şöyle olcak ay/gün/yıl)
örnek komutlar:
AMIDEWIN.exe /ID 01/01/2019
AMIDEWIN.exe /IV 999
hiç amidewin kullanmayanlar önce ki konularıma baksın amidewin linki için: //
Sonra virüs programlarını veya defenderdan gerçek zamanlı korumayı kapatın sonra
programı yönetici olarak açın, yönetici ve korumayı kapatmanız önemlidir.
sonra spoof diyin beyler donabilir sesler gelcektir beep sesleri
mesela spoofing #1 derken felan donabilir ama geri gelicektir.
Şu anlık format gerek mi bilmiyorum ama hiç test etmedim fakat %90 ihtimal format gerekmez ve stabil çalışır.
Spoof Completed der sonra pcyi kapatır, o ana kadar bekleyin.

//
Korkuyorsanız admin doğrulaması bekleyin!​
@R7flex rasapi32.dll hatası veriyor nasıl çözebilirim

Erişim yolu reddedildi diyip bilgisayar full mavi kaldı şuan hiçbirşey yapamıyorum

Sistem geri yükleme ile tekrar eski haline alıyorum :)

Erişim yolu reddedildi diyip bilgisayar full mavi kaldı şuan hiçbirşey yapamıyorum indirmenizi önermiyorum :=
Yönetici olarak çalıştırman lazım malum yönetici izni vermezsen dosyaları indiremiyor onun dışında bilmiyorum

daha önce hiç spof kullanmadım notebook kullanıcısıyım msi bu yöntemi yapmam işe yarayacakmıdır?

daha önce hiç spof kullanmadım notebook kullanıcısıyım msi bu yöntemi yapmam işe yarayacakmıdır?
istersen bir dene çünkü değişkenlik göstere biliyor spooffer methodları bilgisayar dan bilgisayara denemeden kesin sonuç alamazsın başka birisi çalışmaz diyip sonradan sen denedikten sonra çalışa da bilir yani bilmiyorum karar sana kalmış dostum

çalışıyor mu hala? razer blade laptopumda deniycemde

Net framework
C:/antios/mac.exe erişim reddedildi geliyor ve mouse hareket etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt