Val5
Diamond Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Dediğim gibi gerçekten sağlam yoksa bu fiyatlara kimse almaz yaniUnlockall genelde dt olan bir özellik buna rağmen ud mi ilginç
Dediğim gibi gerçekten sağlam yoksa bu fiyatlara kimse almaz yaniUnlockall genelde dt olan bir özellik buna rağmen ud mi ilginç
oynanış video'su zeitgeist'e ait bu farklı demek istediğim o değildi sonradan menü resmi eklemişsin sanırsam fakat dediğim gibi üssteki ashe klibi zeitgeistin klibiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yanlış olabilir bakabilirsin
evet hiçbir unlockall ud olmaz fakat hodenın kullandığı method unlockall değil skinchanger zaten kullanınca aradaki farkı anlıyorsun bu yüzden ud tutuluyor (satıcıyı tanımıyorum bizzat hodendan @shqtz sağolsun 1 ay önce test key ayarlamıştı o zamanlar kullandım gayette memnun kaldım)Unlockall genelde dt olan bir özellik buna rağmen ud mi ilginç
Doğrudur uyarın için çok teşekkür ederimoynanış video'su zeitgeist'e ait bu farklı demek istediğim o değildi sonradan menü resmi eklemişsin sanırsam fakat dediğim gibi üssteki ashe klibi zeitgeistin klibi
Evet benden iyi anlattığın için teşekkür ediyorumevet hiçbir unlockall ud olmaz fakat hodenın kullandığı method unlockall değil skinchanger zaten kullanınca aradaki farkı anlıyorsun bu yüzden ud tutuluyor (satıcıyı tanımıyorum bizzat hodendan @shqtz sağolsun 1 ay önce test key ayarlamıştı o zamanlar kullandım gayette memnun kaldım)
Teşekkür ederiz güzel kardeşimScripti 1 gün boyunca deneme şansım oldu gayet başarılı ban konusunda şuanda mevcut bir yasaklamam yok ilerisini bilemem iyi satışlar
Hoşbulduk teşekkür ederimİyi satışlar,hoşgeldin