Val5
Diamond Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
sunucuya gelip bakabilirsinban atiyormu deneyen oldumu
sunucuya gelip bakabilirsinban atiyormu deneyen oldumu
discord nick neydiDün oyun içindeyken hile yazılımı teslim edildi yazdı hesabım banlandı maç yarıda kesildi hile detected oldu galiba
Temp spoofer vardı hocam ama çalışmadı cihaz banı yedim nedeni nedir?discord nick neydi
dediğim gibi discordan iletişim kurarsan kim olduğunu ve nerden aldığını görelim ve destek verelim sana yukarda belirttim ama anlaşılmıyor galibaTemp spoofer vardı hocam ama çalışmadı cihaz banı yedim nedeni nedir?
hangi dahi bunu söylüyor faq bölümünü okumayanmıengine soul çoğu cihazda çalışmaz haberiniz olsun ona göre satın alın
ben söylüyorum dostum eski ekran kartı kullanan arkadaşlarda çalışmıyor deneyimledim elimde olan eski 3 tane ekran kartıylahangi dahi bunu söylüyor faq bölümünü okumayanmı
anlıyorum hocam hangi ekran kartı bu fps fazla yemiyor ama yinede sen bilirsinben söylüyorum dostum eski ekran kartı kullanan arkadaşlarda çalışmıyor deneyimledim elimde olan eski 3 tane ekran kartıyla
fps değil mesele mesele çalışmaması sadece söylüyorum sonradan gelip de iade isteyince çoğu reseller vermiyor 1 günlük denemek için alıyorum iyi güzel herşey okey sonra oyunu açınca gelmiyor ekran kartı ise amd radeon r9 380 serileri r9 series çalışmıyor haberiniz olsun diye dedim yokssa satışınızda herhangi bir art niyetim yokanlıyorum hocam hangi ekran kartı bu fps fazla yemiyor ama yinede sen bilirsin