Merhaba arkadaşlar sadece size şu konudan bahsetmek istiyorum.Bu sitede tatkik şu ilk üye olan kişilere ücretsiz panel veriyor 3 günlük ondan yaklaşık 60 TL civarıdna gelir elde ediyorsun ayrıca sitenin canlı yayınları oluyor youtube üzerinden oralara da girip yayın başlangıcı ortası sonu şeklinde ss alıp site yöneticilerine gönderdiğiniz zaman bonus veriyor toplam 7 gün bonus alma hakkınız oluyor altınıza üye getirebiliyorsunuz yatırım yapıp enerji paneli kiralayıp paranızı ve kaarınızı iade şeklinde gönderiyorlar evet şuan çok saçma geldi size bu söylediklerim ama gerçekten bana da ilk başlarda saçma gelmişti sonradan 600 + 1600 + şeklinde yatırım yaptım canlı yayın bonusu üye kayıt panel bonusu derken ciddi anlamda paramın gideceğini düşünürken ücretimi hesaba yatırmışlar siz ne diyorsunuz bu duruma çiflik bank misali mi sizce önce verip sonra alma taktiği mi kullanıyorlar henüz anlamış değilim isteyenlere site linki verebilirim sadece görüş ve önerilerini almak için bu konuyu açtım.
7 GÜNLÜK CANLI YAYIN BONUSU :
140 TL
3 GÜNLÜK ÜCRETSİZ KAYIT PANEL BONUSU :
64 TL
YATIRIM YAPAMDAN PARA ÇEKEMİYORSUNUZ EN DÜŞÜK MİN
200 TL EN YÜKSEK MAX
8000 TL
Alttaki foto yapmış olduğum yatırım ve çekimim
İnanmayan kişilere aldığım paranın dekontunu da paylaşırım hiç sorun değil site linkini vermiyorum banlanmaktan korkuyorum moderatör onayını alırsam eklerim.
NOT: Tahminimce bu site çiflik bank gibi patlar ama 1 2 sene idare eder diye düşünüyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir