Enduty Internal Source

Kime hitap ediyon olum sen ya ne ensarından bahsediyon komedyen çocuk evinde ki tüm değerli eşyaları toplasan 10k para etmez ne konuşuyon amk.
Hiçbir gelirin yok kazancın yok ne olacak senin halin böyle?

Kime hitap ediyon olum sen ya ne ensarından bahsediyon komedyen çocuk evinde ki tüm değerli eşyaları toplasan 10k para etmez ne konuşuyon amk.
Açlıktan ağzınız kokuyor gelmiş laf söylüyor bana milleti dolandırıp ud diye hile satan 3-5 tokatçısınız.

Sonuçta bu işlerin karşılığı hep para ile olur gel biraz paradan bahsedelim bana haftalık / aylık harcamalarını atar mısın? Ayrıca bu ss ne?
Evet açlıktan şuan ağzım kokuyor gece fazla birşey atıştıramadım birazdan 2 porsiyon kuzu pirzola / 1 porsiyon kanat gömeceğim. Peki bugün değişiklik olarak sen hangi noodle'yi yiyeceksin?

Son düzenleme:
Mazot alıyor diye seviniyor yazık kıyamam. 10k yatırmış bide ss atıyor hahaha enayi mazota verdiğin para 3-4 günlük yemek param

Mazot alıyor diye seviniyor yazık kıyamam. 10k yatırmış bide ss atıyor hahaha
Burada anlatmak istediğim senin gibi aç köpek olup dt hileleri satıp para kazanma derdim olmadığı. Fakat sen -3iq olduğun için lafı devamlı farklı yerlere çekiyorsun. Dediğim gibi paraya ihtiyacım yok burada gelip boş sallamayı kes bir daha bu -3iqye cevap vermeyeceğim verdikçe konu değişiyor kuduruyor sakin ol yavrum hayatında kaç kere kırmızı et gördün xd tabi dolandırarak görürsün 1 ay İnternetler gitse öleceksin açlıktan

Burada anlatmak istediğim senin gibi aç köpek olup dt hileleri satıp para kazanma derdim olmadığı. Fakat sen -3iq olduğun için lafı devamlı farklı yerlere çekiyorsun. Dediğim gibi paraya ihtiyacım yok burada gelip boş sallamayı kes bir daha bu -3iqye cevap vermeyeceğim verdikçe konu değişiyor kuduruyor sakin ol yavrum hayatında kaç kere kırmızı et gördün xd tabi dolandırarak görürsün 1 ay İnternetler gitse öleceksin açlıktan
DT Hile satan kim köpek 2 aydır hilem ud ve hala ud kalmaya devam ediyor yüzlercede üyem var ve çok memnunlar :D S1k kırığı hala enduty'den falan bahsediyor bide bana hahaha

DT Hile satan kim köpek 2 aydır hilem ud ve hala ud kalmaya devam ediyor yüzlercede üyem var ve çok memnunlar :D S1k kırığı hala enduty'den falan bahsediyor bide bana hahaha
Bak dostum kimsin veya kimin adına konuşuyorsun hiç fikrim yok. Çünkü her cümlen çelişkili ben senin hile yapacağını kesinlikle inanmıyorum.

Ensar gerçekten işinde bilgili buna lafım yok. Bir çok şey başarmış. Apathe adında bir forumları vardı hatta zamanında moddum orada ve yöneticilerinden birini tanıyorum. Ensar’la fazla muhabbetimiz olmadı.

Şimdi geçelim sana Sen kimsin? Fun4Cheats? Sanırım sen busun evet trde hile yapıp satan bir apathe var birde fun4cheats sen kim olduğunu belirt devam edelim. Hatta Discord ekle oradan konuşalım AK-47#4747

Causu kesinlikle katmıyorum. O adam bu işin tanrısı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
uworld decrypt edemeyip ucde konu açan sancak bruh moment
internalda page guard yok diyip sonra var diyen sancak bruh moment
javalı page guard paspas mahircayan bruh moment
efi ioctl comm diyen mahircayan bruh moment

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çok eskiden paylaşılıp sonra bir daha silinen çalışmayan src atan sancak bruh moment

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt