Yav sen ne çok şey biliyorsun öyle, forumda senin kadar ağlayan adam görmedim ben. Madem kimseyi beğenmiyorsun git kendine özel yayında hile yaptır 5k$ kaçsın cebine. Şu forum senin gibi boşlardan temizlense ne güzel gelişicekte işte.paste zaten sen hiç hayatında ömründe gözünün önünde açıp programı eliyle yazan adam gördünmü github paste şuan dünyadaki evrendeki bütün hileler belki 1-2 tane aralarından cıkar onlarında fiyatı neredeyse +200 dolar üstünde
senin gibi kendime ait olmayan ürünlerle resellerim diye ağlamıyorum sağda solda resellerim dedigin cogu adam nickini bile bilmiyorYav sen ne çok şey biliyorsun öyle, forumda senin kadar ağlayan adam görmedim ben. Madem kimseyi beğenmiyorsun git kendine özel yayında hile yaptır 5k$ kaçsın cebine. Şu forum senin gibi boşlardan temizlense ne güzel gelişicekte işte.
leftcaps denedinmi türk olmasına rağmen gayet kaliteli hile satıyor (resseller deği)senin gibi kendime ait olmayan ürünlerle resellerim diye ağlamıyorum sağda solda resellerim dedigin cogu adam nickini bile bilmiyor
İşte düşün senin kendine aiti geç başkasından aldığın birşeyin bile yok ama pabuç kadar dilin var :'D smm panelle devam mı?senin gibi kendime ait olmayan ürünlerle resellerim diye ağlamıyorum sağda solda resellerim dedigin cogu adam nickini bile bilmiyor
eggsterant.net öneririmBİLDİĞİNİZ EN SAĞLAM COLOR BOT HANGİSİ TR SATICI TERCİH ETMİYORUM
tr satici terci̇h etmi̇yorum di̇yor sen i̇lla reklam yapacaksinDostum sunucumuzu ziyaret edersen color konusunda sana yardımcı olmak isterim.
discord.gg/unrankedstore
Şu capsi kapat da öyle konuşalımeggsterant.net öneririm
TR SATICI TERCİH ETMİYORUM DİYOR SEN İLLA REKLAM YAPACAKSIN
ne alakaŞu capsi kapat da öyle konuşalım