EN SAĞLAM COLOR BOT HANGİSİ

Kardeşim çözüm dma uğraşma BÖyle şeylerle

paste zaten sen hiç hayatında ömründe gözünün önünde açıp programı eliyle yazan adam gördünmü github paste şuan dünyadaki evrendeki bütün hileler belki 1-2 tane aralarından cıkar onlarında fiyatı neredeyse +200 dolar üstünde
Yav sen ne çok şey biliyorsun öyle, forumda senin kadar ağlayan adam görmedim ben. Madem kimseyi beğenmiyorsun git kendine özel yayında hile yaptır 5k$ kaçsın cebine. Şu forum senin gibi boşlardan temizlense ne güzel gelişicekte işte.

Dostum sunucumuzu ziyaret edersen color konusunda sana yardımcı olmak isterim.
discord.gg/unrankedstore​

Yav sen ne çok şey biliyorsun öyle, forumda senin kadar ağlayan adam görmedim ben. Madem kimseyi beğenmiyorsun git kendine özel yayında hile yaptır 5k$ kaçsın cebine. Şu forum senin gibi boşlardan temizlense ne güzel gelişicekte işte.
senin gibi kendime ait olmayan ürünlerle resellerim diye ağlamıyorum sağda solda resellerim dedigin cogu adam nickini bile bilmiyor

senin gibi kendime ait olmayan ürünlerle resellerim diye ağlamıyorum sağda solda resellerim dedigin cogu adam nickini bile bilmiyor
İşte düşün senin kendine aiti geç başkasından aldığın birşeyin bile yok ama pabuç kadar dilin var :'D smm panelle devam mı?

revolex kanka bu konuda kefil olabilirm çünkü revolex colorbot ile 2 ay oynadım ban yemeden 2 ayda 10 tane immo hesap kastım al sat yaptım haftalığı 250tldi şuan ne kdr bilmiyom

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt