color botu napcan sana private hile önerim yurt dısıBİLDİĞİNİZ EN SAĞLAM COLOR BOT HANGİSİ TR SATICI TERCİH ETMİYORUM
ya boş yapma 1 haftadır günde 4 kere spof atıyorum pcye hile felan yapmayı bilen yok trdede yok diğer ülkelerdede alayı pastecolor botu napcan sana private hile önerim yurt dısı
ozmn colorbotlarıda pasteya boş yapma 1 haftadır günde 4 kere spof atıyorum pcye hile felan yapmayı bilen yok trdede yok diğer ülkelerdede alayı paste
paste zaten sen hiç hayatında ömründe gözünün önünde açıp programı eliyle yazan adam gördünmü github paste şuan dünyadaki evrendeki bütün hileler belki 1-2 tane aralarından cıkar onlarında fiyatı neredeyse +200 dolar üstündeozmn colorbotlarıda paste
paste oldugunu biliyorsun peki neden sağlam diyorsunpaste zaten sen hiç hayatında ömründe gözünün önünde açıp programı eliyle yazan adam gördünmü github paste şuan dünyadaki evrendeki bütün hileler belki 1-2 tane aralarından cıkar onlarında fiyatı neredeyse +200 dolar üstünde
kardeşim türklerin yaptığı paste hiç çekilmiyor yine onlarınki biraz oynanıyorpaste oldugunu biliyorsun peki neden sağlam diyorsun