Doğru hile legit üst üste trio dusurdukten sonra anca Serverban yedimDisconnect.wtf iyi ama acayip ilgisizlik var. Ben kullandım 1-2 hafta kadar sıkıntı yaşamadım. Ama dediğim gibi destek sıfır.
aynen oyle acus cidden cok iyi dev ama biraz aksatiyor yaptiginda da tam yapiyorÇok iyi hile ama dev hileyi çok aksatiyor son encryption updatetinden sonra hala update yok hilede
ayn knk öyleymiş boş beleş reklam yapmayın. İsminde hile hayır yok.evet geçmişte çok banlatıyordu ama şuanki durumu güvenilir
Quantum aksini idda etmeyelim lütfen ^^Bütçe 200 dolar
İlgimi çeken hileler - invasion, monolith, kernaim
Bunlar ile deneyimi olan veya daha iyisi olduğunu düşünen varsa.
Beni aydınlatırsa sevinirim
Başlıkta yazdığı gibi hem özellik olarak hemde güvenlik açısından en iyisini arıyorum.
QC private diyorsan o bütçemi aşıyor (400 dolar giriş ücreti)Quantum aksini idda etmeyelim lütfen ^^
vay amk ben 50 kere konu açmışımdır herkes quantum diyordu bide cok kullanan vardıQC private diyorsan o bütçemi aşıyor (400 dolar giriş ücreti)
QC lite ve semi rage e bakarsak hile çok iyi yine ama hem şu encryption updatetinden dt yedi hemde genel olarak çok fazla ban wawe e yakalanıyor
DC lerine girip milletin ne kadar ağladığına bakinca anlasiliyor zaten problem XD
Hileyle oynyabileceğin en zevkli oyun rusttur o zehri almamışsın sen hocamrust hilelerine 200 dolar vermeyin ne içtiniz de bu kanıya vardınız deli misiniz ya