Avira kim ya daha önce ismini bile duymadımAvira nasıl c can değer ayıp oluyor avirayı a'ya al bakayım
Avira kim ya daha önce ismini bile duymadımAvira nasıl c can değer ayıp oluyor avirayı a'ya al bakayım
chatgpt misin sen kardesKonuyla alakası olmayacak ama benim birçok arkadaşım hile kullanmaktan korkuyor. Bunun nedeni ise virüs veya başka bilgilerin çalınacağı korkusu. Ben de onlara doğru hileyi kullanırsan hiçbir problem olmadığını söyledim.
kelime yanlışlığımız oldugu için chatgpt ile düzelttiriyorum kardesım cok mu zekisin anlayamadımchatgpt misin sen kardes
niye kudurdun bu kadar kardes sakinkelime yanlışlığımız oldugu için chatgpt ile düzelttiriyorum kardesım cok mu zekisin anlayamadım
sen kuduruyorsun kardesimniye kudurdun bu kadar kardes sakin
baya iyi aslında avira nasıl duymadınAvira kim ya daha önce ismini bile duymadım
bence kendine guvenen antirvirus kullanmaz gerek kalmazsizce en iyi antivirüs programı hangisi
hem f/p hemde güvenlik açısından değerlendirin, can değer daha yeni video atmış tierlist yapmış alta onunda listesini bırakıyorum
bu arada benim tercihim kasperskydan yana olur, hem ücretsizi gayet başarılı hem de premium satın alacaksanız diğerlerine göre çok ucuz fakat tek eksisi cpu yiyor
antivirüs programları:
-kaspersky
-bitdefender
-microsoft windows defender
-avg
-avast
-avira
-mcafee
-eset
-norton