Arayüz falan olarak da öyle. Şuan en iyi bana göre kaspersky. Her şeyiyle mükkemmel görünüyoreskide kaldı gibi be
Arayüz falan olarak da öyle. Şuan en iyi bana göre kaspersky. Her şeyiyle mükkemmel görünüyoreskide kaldı gibi be
var hala dostumeskiden free sürümü vardı şimdi yok sanrım cok araştırdım ama bulmamadım
aslında dogru en mantıklısı windows defender gayet yeterliBenim fikrim antivirus kullanmanin sacmalik oldugu gerek oldugunu dusunmuyorum kesinlikle
bence defenderin kalması lazım en kötüherkes bu devirde kendisinin antivirüsüdür bence hiç bir antivirüsü yükleme hatta asm ile yazılmış bir microsoft defender kaldırıcı vardı onu bulursan onunla komple defenderi siliver erkek adam başlı başına zaten antivirüstür ama zamanla oda trojana evrilebilir demedi demeyin
Defender da kullanmiyorum bana kalirsa bilgisayarina soktugun birseyin virus olup olmadigini anlamak zor degil zaten sokmak cok istiyorsan bir turlu sokacaksin torrent bir oyun oynamak istiyorsan antivirusunun verdigi uyariya bakmayacagina umursamayacagina eminimaslında dogru en mantıklısı windows defender gayet yeterli
umursamıyoruz da zaten, kaç kere kapattım defenderi indireceğim şeylerde uyarı veriyor diyeDefender da kullanmiyorum bana kalirsa bilgisayarina soktugun birseyin virus olup olmadigini anlamak zor degil zaten sokmak cok istiyorsan bir turlu sokacaksin torrent bir oyun oynamak istiyorsan antivirusunun verdigi uyariya bakmayacagina umursamayacagina eminim