aynen kanka lzt güvenilir SAGgamemarktan hesapmı alınır 100 liralık hesaba 700 yazmışlar sadsada
tr sitelerinden kazıklanmaya devam
en son aldığım hesap
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
çok bilmişlik yapma be kankaaynen kanka lzt güvenilir SAG
Cok Guwenilir Sıte DostLar Buradan Alin Ben EnaYı Mıyım Turkiyeden AlısWerıs Yapayımgamemarktan hesapmı alınır 100 liralık hesaba 700 yazmışlar sadsada
tr sitelerinden kazıklanmaya devam
en son aldığım hesap
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yukardaki yazdığıma bakarmısın cahil arkadaşım hiçbir yönlendirme yapmadı kazıklanmaya devam yazdım discord gelirsen çektiğim hesapları gösteriyim hala duruyorlarCok Guwenilir Sıte DostLar Buradan Alin Ben EnaYı Mıyım Turkiyeden AlısWerıs Yapayım
şimdi sen yukarıda kaldıramazsın bak burdançok bilmişlik yapma be kanka
hesabın son offline süresi en son satın alım tarihi kartlamı bakiye ilemi alındığı satıcının güvenirliği daha bi sürü etken var söylemiyorum
şuana kadar 20 ye yakın hesap aldım hiçbiri çekilmedi dostum
Kanka bende sık sık alışveriş yapıyorum zaten lolzden ama offline hesapları çeksen bile ne zaman gideceği belli olmaz 5 6 ay sonra çekilen hesaplara bile denk geldim güvenli bi şekilde alışveriş yapılabilecek bir platformmuş gibi yazman komik oldu sadece adamlar çalıntı hesapları satıyo zaten ben o riske girerim koymaz da güvenilir bi şekilde alışveriş yapabilecegin bir yer de değilyukardaki yazdığıma bakarmısın cahil arkadaşım hiçbir yönlendirme yapmadı kazıklanmaya devam yazdım discord gelirsen çektiğim hesapları gösteriyim hala duruyorlar
dostum inan bana 2 yıl yada 8 ay girilmeyen bi hesap unutulmuştur cahil cahil konuşma önümde gamemarktan almaya devamKanka bende sık sık alışveriş yapıyorum zaten lolzden ama offline hesapları çeksen bile ne zaman gideceği belli olmaz 5 6 ay sonra çekilen hesaplara bile denk geldim güvenli bi şekilde alışveriş yapılabilecek bir platformmuş gibi yazman komik oldu sadece adamlar çalıntı hesapları satıyo zaten ben o riske girerim koymaz da güvenilir bi şekilde alışveriş yapabilecegin bir yer de değil
dostum inan bana 2 yıl yada 8 ay girilmeyen bi hesap unutulmuştur cahil cahil konuşma önümde gamemarktan almaya devam
güvenilir satıcılardan alıcaksın zaten
sağ tık incele welcome profilini atsana satış yaparken bu kadar ince birşeyi bilmemek büyük enailik zaten çalıntı hesap satıyorlar
Bro sus senin sitenin belki de varlığından haberin yokken satış yapıyodum ben bomboş sadece cs prime hesabı bulursun uyguna o civarlarda offline ama dolu bi hesabı lolzde de kimse bırakmıyo uygun fiyata uzun süre offline ise 2017 den beri arada satis yapiyom sitede zaten
sağ tık incele welcome profilini atsana
verince kontrol ediyorum numara eşleşiyormu diye doğru ise alıyorumhocam itemsatıs gamesatıs gibi sitelerden alacaksanda ad soyad al ya da numara ben vermiyenden almıyorum