hiç biri ilk mailli olmadığı sürece güvenilir değilGüvenilir hesap satış siteleri arıyorum da , Güvenilir bir kaç site gezdim fakat içime sinmedi .
İlk Mail olunca çekilemiyor mu sanıyorsunhiç biri ilk mailli olmadığı sürece güvenilir değil
İÇİME KURT DÜŞÜRÜYON AGA LKDFNHLNDFHDFHGamer Market' Den Alabilirsin Herhangi Bir Sorunda Sitenin Avukatları Dava Etmene Direkt Yardımcı oluyorlar.
İlk Mail olunca çekilemiyor mu sanıyorsun
Hesabın Kurtarma Bilgileri de gerekiyor ( İlk Alınan Karakter , Doğum Tarihi , Açıldığı Hesabın Tarih İlk ALınan Vp Skini Ve Kart bilgisinin son 3 hanesi gibi şeyler.İÇİME KURT DÜŞÜRÜYON AGA LKDFNHLNDFHDFH
Hocam bi CSGO hesabı aldım diyelim, adam bi mail verdi. Bunun ilk mail olup olmadığını nasıl anlayacağım?hiç biri ilk mailli olmadığı sürece güvenilir değil
Steam Hos Geldin Mesajı İleHocam bi CSGO hesabı aldım diyelim, adam bi mail verdi. Bunun ilk mail olup olmadığını nasıl anlayacağım?
Hesabın Kurtarma Bilgileri de gerekiyor ( İlk Alınan Karakter , Doğum Tarihi , Açıldığı Hesabın Tarih İlk ALınan Vp Skini Ve Kart bilgisinin son 3 hanesi gibi şeyler.
destek kısmından anlayabiliyosun, prehesabım gibi s-kim sonik sitelerden alma 2 haftaya çekiyolarHocam bi CSGO hesabı aldım diyelim, adam bi mail verdi. Bunun ilk mail olup olmadığını nasıl anlayacağım?
abe ben aldım random, kapandı 2 gün dedi bana yok garanti ben napmak? sen çok bilmek çok tecrübeli olmak?itemsatış güvenilir oradan alabilirsin //onaylı satıcı olmasına dikkat et