open code babadırda antigravityde üyelik varAnket anonimdir. Eğer cevabınız seçeneklerde yoksa konuya yanıt olarak gönderebilirsiniz.
Tek hesap kullanınca limitler hızlı bitiyor özellikle Claude limiti ekstra hızlı tükeniyor. Ayrıca free hesaplarda limit çok çok düşük. Opencode ise BYOK desteği sağlıyor ve özelleştirilebilir, esnek. Ben opencode tercih ediyorum.open code babadırda antigravityde üyelik var
ultra var ondan kafam rahatTek hesap kullanınca limitler hızlı bitiyor özellikle Claude limiti ekstra hızlı tükeniyor. Ayrıca free hesaplarda limit çok çok düşük. Opencode ise BYOK desteği sağlıyor ve özelleştirilebilir, esnek. Ben opencode tercih ediyorum.
github copilot hata çözmede işimi çok iyi görüyor benim için yeterli oluyor ama complex işlerde yeterli olurmu bilmiyorumAnket anonimdir. Eğer cevabınız seçeneklerde yoksa konuya yanıt olarak gönderebilirsiniz.
Bende 4-5 tane student pro vardı. Hayat çok güzeldi. Sonra github kredi sistemine geçti student pro bok oldu bıraktım.github copilot hata çözmede işimi çok iyi görüyor benim için yeterli oluyor ama complex işlerde yeterli olurmu bilmiyorum
AI PRO var bende o da hızlı tükeniyor benceultra var ondan kafam rahat
çok sıkıntı olmuyo çok token harcamadığım içinBende 4-5 tane student pro vardı. Hayat çok güzeldi. Sonra github kredi sistemine geçti student pro bok oldu bıraktım.
Valla ben 1 yıldır kod yazmıyorum. Full vibe coding. Şimdi bi anda yapay zeka kaldırılsa falan üşenirim yazmaya.çok sıkıntı olmuyo çok token harcamadığım için