reis eline sağlık valla çok iyi olmuş ninjada her şeyi sorunsuz ama savaşçıda wait damage ile hızlı metin kesilmiyor onu anlayamadım.yüksek ihtimalle çalışmaz
o eklenti sadece ninjaya özel bir src o uzaktanyürüyerek damage tarzı olan şey eğer bozulduysa değeri 500 e sabitle kapat aç tiki düzelir amareis eline sağlık valla çok iyi olmuş ninjada her şeyi sorunsuz ama savaşçıda wait damage ile hızlı metin kesilmiyor onu anlayamadım.
sunucu taraflı limit var o yüzden wait ve pro damage pek etkili değil fakat multi arrow oldukça iş görürreis eline sağlık valla çok iyi olmuş ninjada her şeyi sorunsuz ama savaşçıda wait damage ile hızlı metin kesilmiyor onu anlayamadım.
Aha çözdüm hançerle metine vurunca felan wait çalışıyor ama kılıç vesaire olmuyor sadece hançerle oluyorsunucu taraflı limit var o yüzden wait ve pro damage pek etkili değil fakat multi arrow oldukça iş görür
Ninja ve lycan karakterlerinde zafiyet var doğrudur xDAha çözdüm hançerle metine vurunca felan wait çalışıyor ama kılıç vesaire olmuyor sadece hançerle oluyor
tek sıkıntı nasıl para kasıcam felan onu bilmiyorumNinja ve lycan karakterlerinde zafiyet var doğrudur xD
tek sıkıntı nasıl para kasıcam felan onu bilmiyorum
fark ettim sildim :ddostum yüksek paraların döndüğü sv boşver xd