EPIRUS
Diamond Üye
rascal ve x86 harici diğer korumalar çöp svside zaten farklı bir olay1 99 a daha fazla koruma ekliyorlar 1 105 in basit yapısına göre farklılık gösteriyor
rascal ve x86 harici diğer korumalar çöp svside zaten farklı bir olay1 99 a daha fazla koruma ekliyorlar 1 105 in basit yapısına göre farklılık gösteriyor
alakası yok kanka parayı veren düdüğü çalıyo koruma olayı böyle işliyo bilgin olsun1 99 a daha fazla koruma ekliyorlar 1 105 in basit yapısına göre farklılık gösteriyor
Boş yapıyorsun bilgin yok yazma artık ben utanıyorum.1 99 a daha fazla koruma ekliyorlar 1 105 in basit yapısına göre farklılık gösteriyor
ya kanka ilk okuldan beri oynuyorum oyunu sen ne anlatıyorsun baksana işine daha ne uzatıyorsun konuyu ?Boş yapıyorsun bilgin yok yazma artık ben utanıyorum.
Hangi serverde oynuyorsun şuan pvp olarak?ya kanka ilk okuldan beri oynuyorum oyunu sen ne anlatıyorsun baksana işine daha ne uzatıyorsun konuyu ?
farm2 den sonra bıraktım artık kafam almamaya başladı misaliye girdim 1 2 gün sonra çıktım legal e atıpHangi serverde oynuyorsun şuan pvp olarak?
Abim biz sana metin2 oynamamışsın demedik hile ile alakalı hiçbirşey bilmiyorsun demek istedik halen boş yapıyorsunya kanka ilk okuldan beri oynuyorum oyunu sen ne anlatıyorsun baksana işine daha ne uzatıyorsun konuyu ?
Basit hileler cirit atıyor her yerde galiba göremiyorsun bir kaç sv dışında 90% sv de hile var.1 99 da hile yapmak yapmak okadar basit değil