kanka sunucu 1 105 ise parayla satılan çok hile var atarım ama 1 99 ise birazcık tuzlu olur hatta hile bile olmayabilir öyle diim sanaElsmetin2 oynuyorum oyun içinde ücretli veya ücretsiz hile var mıdır ?
Alakası yok yalan yanlış bilgi vermeyinkanka sunucu 1 105 ise parayla satılan çok hile var atarım ama 1 99 ise birazcık tuzlu olur hatta hile bile olmayabilir öyle diim sana
1 99 da hile yapmak yapmak okadar basit değilAlakası yok yalan yanlış bilgi vermeyin
Hangi sunucudan bahsettiğine ve anti hilenin ne olduğuna bağlı olarak değişir üstelik 1 105 ile 1 99 da hile yapmanın hiçbir farkı yok her şey aynı1 99 da hile yapmak yapmak okadar basit değil
7 bucuk yıl oynadım kanka ama sen bilirsinHangi sunucudan bahsettiğine ve anti hilenin ne olduğuna bağlı olarak değişir üstelik 1 105 ile 1 99 da hile yapmanın hiçbir farkı yok her şey aynı
7 bucuk yıl oynadım kanka ama sen bilirsin
sunucunun türüyle hile yapmanın nasıl bi alakası var anlamadım1 99 da hile yapmak yapmak okadar basit değil
1 99 a daha fazla koruma ekliyorlar 1 105 in basit yapısına göre farklılık gösteriyorsunucunun türüyle hile yapmanın nasıl bi alakası var anlamadım