Satıldı Elmas 2 Dopdolu Mainlik Hesap Elden Gitmez. SATILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shqtz

Aishiteru.
Efsane Üye
Ticaret Puanı:
 3 / 0
hesap mainliktir 3 aydır kullanıyorum.
Hesapta bölüm 1 kısım 3 den beri aktif bir şekilde oynanmıştır
satış sonrası her türlü desteği veriyorum. (Yasaklama ve çalınma dışında)
Hesap 3 ay önce gamermarkttan alındı bu yüzden hesap elden giderse aldığım satıcı tarafından geri çekilirse kesinlikle geri alırım ki böyle birşey olmayacak.

Hesaba yatırılan miktar : 4871 TLdir
Hesabın tek eksi yani 1 phantom ve 2 vandal olması. onun dışında çok sevdiğim bir hesap
NOT: Hesaba zamlar gelmeden önce 2100TL civarı para yatırıldı sonrasında ise 2800 TL değerinde VP alındı şuanki zamlarla
Hesabın fiyatı : 4200 TL -> 3500 TL

Nick değiştirme hakkı haziranın 29unda gelecek
Premier için telefon bağlanmamıştır

Önceki battlepass alınıp fullenmiştir

Hesabı satma nedenim ise bir şekilde elmastan çıkamıyorum solo oynarken takıma troll vs. aptal aptal oyuncular geliyor hileyi bırakıp düzgün oynayalım dedik ama oyun sarmıyor eskisi gibi map pool vb. şeyler gerçekten bok gibi olmuş ve oyun gerçekten sarmıyor
Ödeme yöntemi olarak her türlü ödeme yöntemleri kabul ediyorum.

Ödeme Yöntemleri :
Papara - IBAN - İtemsatış - Gamesatış - G2G

Hesabın İçeriği:
HESAP RESİMLERİ : https://imgur.com/a/W3CYSvh

Son düzenleme:
pazarlık payı bırakırsan daha cabuk satabilirsin güzel hesapmis

pazarlık payı bırakırsan daha cabuk satabilirsin güzel hesapmis
var zaten fakat hesabı 3.2k ya aldım üstüne 1.4k 1.4k değerinde vp aldım fiyat bu yüzden böyle ama yinede yaparım bir şeyler ciddi alıcıya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam şöyle diyim mesela 5k yatırdığınız bir hesabı 3.5 4k arası koyarsınız alıcı alsın diye yoksa alıcıyı çok cezbetmiyor benim hesabım 30k yatırıldı ben o hesabı 28 e koysam alıcı bulamam çünkü almazlar 2k için değmez sadece fikrim bu yönde güzel hesapmış :)

bu hesabı 3500 e falan koyarsan ancak alıcı bulursun ama sana kalmış tabi

hocam şöyle diyim mesela 5k yatırdığınız bir hesabı 3.5 4k arası koyarsınız alıcı alsın diye yoksa alıcıyı çok cezbetmiyor benim hesabım 30k yatırıldı ben o hesabı 28 e koysam alıcı bulamam çünkü almazlar 2k için değmez sadece fikrim bu yönde güzel hesapmış :)
hocam zamlar gelmeden önce 2k yatırıldı ozamanın 2ksı şuanın 4 5 binine yetişiyor :D
yani şuanki fiyatlarla bu hesabın aynısını toplamak isteseniz yatıracağınız miktar 4 bin değil 7 8 bin olucak

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam zamlar gelmeden önce 2k yatırıldı ozamanın 2ksı şuanın 4 5 binine yetişiyor :D
yani şuanki fiyatlarla bu hesabın aynısını toplamak isteseniz yatıracağınız miktar 4 bin değil 7 8 bin olucak
zamları hesaba katmadım haklısınız :D

İnşallah hızlıca satılır hesabı sattığına göre ihtiyacın var gibi

İnşallah hızlıca satılır hesabı sattığına göre ihtiyacın var gibi
yani pekte acelem yok aslında fakat yeni fareye ihtiyacım var yeni fare alırım yada 1 2 k ya bir hesap alır onda raspberry falan kullanırım ama şuanlık bu hesap satılana kadar hile açmaya niyetim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt