- Ticaret Puanı: 3 / 0
hesap mainliktir 3 aydır kullanıyorum.
Hesapta bölüm 1 kısım 3 den beri aktif bir şekilde oynanmıştır
satış sonrası her türlü desteği veriyorum. (Yasaklama ve çalınma dışında)
Hesap 3 ay önce gamermarkttan alındı bu yüzden hesap elden giderse aldığım satıcı tarafından geri çekilirse kesinlikle geri alırım ki böyle birşey olmayacak.
Hesaba yatırılan miktar : 4871 TLdir
Hesabın tek eksi yani 1 phantom ve 2 vandal olması. onun dışında çok sevdiğim bir hesap
NOT: Hesaba zamlar gelmeden önce 2100TL civarı para yatırıldı sonrasında ise 2800 TL değerinde VP alındı şuanki zamlarla
Hesabın fiyatı :4200 TL -> 3500 TL
Nick değiştirme hakkı haziranın 29unda gelecek
Premier için telefon bağlanmamıştır
Önceki battlepass alınıp fullenmiştir
Hesabı satma nedenim ise bir şekilde elmastan çıkamıyorum solo oynarken takıma troll vs. aptal aptal oyuncular geliyor hileyi bırakıp düzgün oynayalım dedik ama oyun sarmıyor eskisi gibi map pool vb. şeyler gerçekten bok gibi olmuş ve oyun gerçekten sarmıyor
Ödeme yöntemi olarak her türlü ödeme yöntemleri kabul ediyorum.
Ödeme Yöntemleri :
Papara - IBAN - İtemsatış - Gamesatış - G2G
Hesabın İçeriği:
HESAP RESİMLERİ : https://imgur.com/a/W3CYSvhHesapta bölüm 1 kısım 3 den beri aktif bir şekilde oynanmıştır
satış sonrası her türlü desteği veriyorum. (Yasaklama ve çalınma dışında)
Hesap 3 ay önce gamermarkttan alındı bu yüzden hesap elden giderse aldığım satıcı tarafından geri çekilirse kesinlikle geri alırım ki böyle birşey olmayacak.
Hesaba yatırılan miktar : 4871 TLdir
Hesabın tek eksi yani 1 phantom ve 2 vandal olması. onun dışında çok sevdiğim bir hesap
NOT: Hesaba zamlar gelmeden önce 2100TL civarı para yatırıldı sonrasında ise 2800 TL değerinde VP alındı şuanki zamlarla
Hesabın fiyatı :
Nick değiştirme hakkı haziranın 29unda gelecek
Premier için telefon bağlanmamıştır
Önceki battlepass alınıp fullenmiştir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hesabı satma nedenim ise bir şekilde elmastan çıkamıyorum solo oynarken takıma troll vs. aptal aptal oyuncular geliyor hileyi bırakıp düzgün oynayalım dedik ama oyun sarmıyor eskisi gibi map pool vb. şeyler gerçekten bok gibi olmuş ve oyun gerçekten sarmıyor
Ödeme yöntemi olarak her türlü ödeme yöntemleri kabul ediyorum.
Ödeme Yöntemleri :
Papara - IBAN - İtemsatış - Gamesatış - G2G
Hesabın İçeriği:
Son düzenleme: