Satıyorum ELIWARE Skinchanger CS2 💫 ARMORY SKİNLERİ ve SÜSLERİ - PAYLAŞIMLI SKİNLER 🔥 Ucuz Fi̇yatlar ile en iyi Skin Changer ✅ UNDETECTED ✅

ulan banlanmadı şifresi değişti ne moderatörü
moderatorler hesabın çalındığını düşünüp hesabı sıfırlamış olamaz mı güzel kardeşim benim? maili kontrol ettim fakat bana bir şey gelmemiş. hesabi devre disi birakmis olabilirler.

maili zaten değişmiş adam ikinci gunden, ben nasıl hesabı geri çekebilirim? ayrıca 2 adımlı doğrulaması bile mevcut.

Detect durumu nedir ona göre bakıyım

Detect durumu nedir ona göre bakıyım
tamamıyla undetected durumda, discordumuza gelip kullanan müşterilere de ban durumunu sorabilirsin.

zaten banlatan bir ürün olsaydı satmamız saçma olurdu ;')

kMLpmiX.png

bruh

ben sizi sileli 1 hafta olmuş yeni mi fark ediyorsunuz? arkadaşım değilsiniz dolayısı ile listemde tutmama gerek yok. engelleme konusuna gelirsek iftira çünkü kimseyi engellemedim. geri arkadaş ekleyebildiğini görebilir zaten.
arkadaşın beni tekrar eklesin ve birlikte mail atalım (nereye mail atabiliriz kendisi bulsun çünkü ben de bilmiyorum), o şekilde uzlaşalım. ürün satış konumun altına da gelip gereksiz yere muhabbet açmaya devam etmezsen sevinirim. konumuz ile alakası bulunmuyor çünkü.

kMLpmiX.png

bruh

ben sizi sileli 1 hafta olmuş yeni mi fark ediyorsunuz? arkadaşım değilsiniz dolayısı ile listemde tutmama gerek yok. engelleme konusuna gelirsek iftira çünkü kimseyi engellemedim. geri arkadaş ekleyebildiğini görebilir zaten.
arkadaşın beni tekrar eklesin ve birlikte mail atalım (nereye mail atabiliriz kendisi bulsun çünkü ben de bilmiyorum), o şekilde uzlaşalım. ürün satış konumun altına da gelip gereksiz yere muhabbet açmaya devam etmezsen sevinirim. konumuz ile alakası bulunmuyor çünkü.

Son düzenleme:
Kimsenin umrunda değil skin changer,
ayrıca bunu gönderdi ben karıştırılmazsam araya güzel olur
IMG_2908.png

ayrica buraya yorum atmamin sebebi seni ekleyememiş oluşumuz
discorda gün içerisinde girmedim, akşam ekleyeceğim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Website

Discord

Kişisel Discord
idax64

"Tek amacımız sizlerin güvenilir ve kaliteli bir hizmet alması, işte karşınızda Türkiye'nin en iyi Skinchanger hilesi. Skin Senkronizasyonu özelliği ile artık yalnızca Türkiye değil, Hile pazarının en iyi CS2 Skinchanger hilesiyiz."

Ürün güncellemelerini Website ve Discord adresimiz üzerinden takip edebilirsiniz.
7/24 Discord ve Website Desteği✅
CS2'nin izin verdiği bütün dillere sahip menü çevirisi (oyun dilinize göre menü çevirisi değişir)✅

EliWare olarak sizlere 2018 yılından beri hizmet vermekteyiz.​

ELIWARE V3 FİYAT LİSTESİ:

7 Günlük Abonelik : 149₺
30 Günlük Abonelik: 249₺

Sınırsız Abonelik : 1999₺
Ödeme Yöntemi: Kredi Kartı

Youtube Tanıtım Videosu:

Ürün Görselleri:
QFPybh1.png

tE7CZEq.png

V3 ile Stickerlar Eklendi

ya1xRo1.png

Skin Senkronizasyonu özelliği ile arkadaşlarınızın skinlerini görün!

1EvDJGG.png

Eğer okumak isterseniz diye ELIWARE V3 Güncelleme notlarını buraya bırakıyorum, yapılan bütün değişiklikleri okuyabilirsiniz.

ELIWARE V3 Güncelleme Notları (10.06.2024)​

Base Güncellemesi:​

• ELIWARE V3 tamamıyla sıfırdan kodlandı. (CS2-SDK ile bağlantısı kalmadı.)

Dil Güncellemesi:​

• ELIWARE V3, CS2’nin izin verdiği bütün dillere uyumlu hale getirildi.
    • Seçili olan oyun dilinize göre menünün dili otomatik olarak değişecektir.

Arayüz Güncellemesi:​

• Bütün elementler baştan aşağı yeniden kodlandı.
  • Menüde artık siteye kayıtlı olduğunuz kullanıcı adı, profil fotoğrafı ve abonelik süreniz yer almaktadır.
  • Menüdeki ajan isimleri belirli bir karaktere sınırlandırıldı.
  • Artık menüden herhangi bir itemin üzerine gelince itemin resmi büyüyor.
  • Artık ‘mouse macro tuşu’ ile menüden bir geri sekmeye gidebiliyorsunuz.
  • Eldivenler/Ajanlar sekmesine girince İsim etiketi, Stattrak, Pattern vb. elementler menüden kaldırıldı.

Sticker Güncellemesi (BETA):​

• Artık menüden sticker ekleyebilir, oyun içinde silahınıza kuşanabilir ve isterseniz kazıyabilirsiniz.
    • Stickerlar şu anda beta aşamasındadır, sorunlar olabilir.

Arama Çubuğu:​

• Artık “CTRL+F” fonksiyonu ile arama çubuğunu hızlı bir şekilde açabilirsiniz.

Genel Skin Changer & Animasyon Hata Düzeltmeleri:​

• Eldivenler ile ilgili bir hata düzeltildi.
  • Bıçak modelleri artık buglanmıyor.
    • Yürürken “Gölge Hançerler” veya "Avcı Bıçağı"nın modelinin birden bozulması gibi vs.
  • Eksik olan bıçak animasyonları eklendi. (kelebek bıçağı vs.)
  • Bıçaktan silaha geçerken tekrardan bıçak sesi gelmesine sebep olan hata düzeltildi.
  • StatTrak itemlerin gözükmeme sorunu çözüldü.
  • Optimizasyon sorunları çözüldü.
  • Oyun çökmeleri düzeltildi.

Ölüm Özeti (Killfeed):​

- Artık seçtiğiniz bıçağın ikonu ölüm özetinde güncelleniyor.

Paylaşımlı Skin-Changer Güncellemesi:​

• Artık ELIWARE V3 kullanıcıları birbirlerinin skinlerini canlı olarak maç içerisinde görebiliyor.
  • Arkadaşlarınızın bıçaklarını/skinlerini/ajanlarını maç içerisinde görmenize olanak sağlar.
    • Aktif bir ELIWARE aboneliği gerektirir.

VAC Bypass Güncellemesi:​

• Anti-Cheat için gerekli güncellemeler yapıldı.
    • Yazılım olması gerektiği gibi tamamıyla güvenli.

Website Güncellemesi:​

• Website yeniden kodlanmıştır, tekrardan üyelik oluşturmanız gerekmektedir.
  • Artık sitede profil resminizi güncelleyebilir, aktif abonelik sürenizi görüntüleyebilirsiniz.

Website

Discord

Kişisel Discord
idax64

hayirli satıslar dayi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt