Lenzy
Uzman Üye
- İletişim
Dosti bu client kimse yapamıyo yapan helal olsunrez aldık bekliyoz
Dosti bu client kimse yapamıyo yapan helal olsunrez aldık bekliyoz
dostum gerçekden yokmilleti gaza getırmeye calısıyor bide komedi yapabilen varsada yapmasın
elimde hvh client var jar coklar acık bunu source ulasmam lazım nasıl yapabilirm yardım edecek
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dostum nasıl yapdın öğrete bilme şansınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hatalı olabilir emin değilim
procyon decompiler kullanıyorumdostum nasıl yapdın öğrete bilme şansın
Teşekğr ederim dostum ama 1k hata verdi ins çözecem ama yinede sağolprocyon decompiler kullanıyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkten indirebilirsiniz
ne demek (client liblerini eklemeyi unutma!) ve kendi javanın üzerine JavaSE-1.6 kullan!Teşekğr ederim dostum ama 1k hata verdi ins çözecem ama yinede sağol
Senle discord üzerinden gonusmak isterim dostum benim yapmadım bir çok sey var yardım edebilme şansın varsa çok iyi olurne demek (client liblerini eklemeyi unutma!) ve kendi javanın üzerine JavaSE-1.6 kullan!
profilimden kontrol et discord'umu, zamanım olduğunda konuşuruz.Senle discord üzerinden gonusmak isterim dostum benim yapmadım bir çok sey var yardım edebilme şansın varsa çok iyi olur