Çözüldü Ekran Kartım devre disi kaliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolfenger25

Gold Üye
Rtx 4080 ekran kartim oyuna girerken fanlarinin asiri derecede hizlanmasiyla beraber devre disi kaliyor sadece anakartinki gozukuyor. Daha sonra hersey kasiliyor ve ekran kapaniyor ama kasa calismaya devam ediyor sorun nedir?

Ekran kartim Rtx4080
Anakart Z 690 plus
islemci 13900 k
Sogutucu zalman sivi sogutma

Hazir degil her parca sifir ve farkli yerlerden aldim power markasi cougar 850 +80 gold pin
ilginç kaliteli bir marka aslında ama elektronik sonuçta farklı bir powerle deneyip test edersen daha sağlıklı olur yine aynı sorunu yaparsa direkt ekran kartını söküp garantiye yollarsın

ilginç kaliteli bir marka aslında ama elektronik sonuçta farklı bir powerle deneyip test edersen daha sağlıklı olur yine aynı sorunu yaparsa direkt ekran kartını söküp garantiye yollarsın
Suruculerin hepsi guncel fakat oyunun ortasinda bir anda fan hizlaniyor fani cok hizli donuyor fakat aygit yoneticisinde kendisi gorunmuyor fps 5-10 oluyor umarim garantilik bir isi yoktur surekli garanti pesinden kosmaktan sıkıldim

Suruculerin hepsi guncel fakat oyunun ortasinda bir anda fan hizlaniyor fani cok hizli donuyor fakat aygit yoneticisinde kendisi gorunmuyor fps 5-10 oluyor umarim garantilik bir isi yoktur surekli garanti pesinden kosmaktan sıkıldim
gencergamingten sistem almıştık 4070li bir anda görüntü gidiyordu başka power denedik sorun çözülmedi kasayı komple Gencergaminge gönderdik ekran kartı değişti geri gönderdiler malesef sıkıntı bu işler

gencergamingten sistem almıştık 4070li bir anda görüntü gidiyordu başka power denedik sorun çözülmedi kasayı komple Gencergaminge gönderdik ekran kartı değişti geri gönderdiler malesef sıkıntı bu işler
Normalde hic bir sıkıntisi yoktu ekran kartim hep vardi sadece islemci anakart ve sogutucuyu degistirdim yani yukselttim sonra bu olayin arkasi kesilmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt