Ekonomi Ve Gelecek Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Türkiyenin son 20-30 yılını yaşadığı gerçeğini düşünüyorum ülkeye atanan hiçbir siyasetçi bir düzeltme yapamayacak sadece daha kötüye gidicez ha olur da uzaylılar gelir ülkemize diğer ülkeleri türkiyenin ekonomisini düzeltin diye tehdit etmezse çıkar yolumuz yok

Faizler Cok Fazla Kredi Ödüyorum ve gercekten zor.

16 17 yaşında olanlar hayatını burger kingde çalışarak kurtarabilirler burger king 16 yasından itibaren işe alıyor 3 sene sonunda müdür olup 45k maaş alabiliyorsunuz 19 yaşınızda müdür olup 25 yaşlarınızda bölge müdürü olup 80k ya yakın maaş alabilirsiniz teşekkürler .

16 17 yaşında olanlar hayatını burger kingde çalışarak kurtarabilirler burger king 16 yasından itibaren işe alıyor 3 sene sonunda müdür olup 45k maaş alabiliyorsunuz 19 yaşınızda müdür olup 25 yaşlarınızda bölge müdürü olup 80k ya yakın maaş alabilirsiniz teşekkürler .
bu kadar kolaymı :)

öğrenciyim ve vasıfsız bir işte çalışıyorum yemin ederim mezun olmak istemiyorum bi kira meselesi kendi kendine geçinme çabası bu ekonomide kendi yaşamım için gelecek göremiyorum

yurt dışından ithal edilen her şey zaten pahalı enflasyon 100 bandını aştı ülkede üretim desen yok asgari ücreti yükseltip insanlar da bu yalana kanıyor sanki asgari ücreti yükseltmek bir işe yarayacakmış gibi aksine işsizlik oranı artıyor şirketler bu maaş yükünden kaçmak için elinden geleni yapıyor çoğu insan kolay yoldan para kazanmaya çalışıyor örnek olarak sanal kumar veya bazı illegal şeyler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt