Ekonomi Ve Gelecek Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

KHENZY

Gold Üye
Dolar 1 yılda (18,80TL) den (30,20TL) oldu.
Euro 1 yılda (20,36TL) den (32,96 TL) oldu.

Ekonomi ile ilgili Düşünceleriniz nelerdir 1 yılda bu kadar artmasının sebebi neydi,neden böyle oldu,neden iyi bir ekonomi bakanımız yok neden diye sorarım, beyin fırtınası yapalım cevabınızı bekliyorum.

dolar yükseldikçe maaş da artıyor aşırı keyifliyim

Doların yükselmesi bir şey ifade etmiyor, önemli olan bir ülkenin ne kadar ürettiği, ne kadar ithalat/ihracat yaptığı. İnsanlarının ekonomik durumunun ne durumda olduğu. Mesela şuan 1 Danimarka Kronu 0.13 Euro'ya eşit ancak insanlar bundan zerre etkilenmiyor, bunun nedeni ise Danimarka'nın ekonomik açıdan güçlü bir ülke olması + Avrupa Birliğine üye olması. Türkiye'de üretim neredeyse yok, yerli dediğimiz araba bile toplama. Saman'ı bile Bulgaristan'dan alıyoruz.

Doların yükselmesi bir şey ifade etmiyor, önemli olan bir ülkenin ne kadar ürettiği, ne kadar ithalat/ihracat yaptığı. İnsanlarının ekonomik durumunun ne durumda olduğu. Mesela şuan 1 Danimarka Kronu 0.13 Euro'ya eşit ancak insanlar bundan zerre etkilenmiyor, bunun nedeni ise Danimarka'nın ekonomik açıdan güçlü bir ülke olması + Avrupa Birliğine üye olması. Türkiye'de üretim neredeyse yok, yerli dediğimiz araba bile toplama. Saman'ı bile Bulgaristan'dan alıyoruz.
Katılıyorum Türkiye'de üretim nerdeyse 0 herşeyi yurtdışından alıyoruz,ülke giderek Suriye ekonomisine dönüyor yavaş yavaş...

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
20 yaşına geldim bildim bileli her yıl kötüye gidiyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt