Kral Bu Senin önceden crakledigin şey vardı neydi hatırlamıyorum ama v2 diye bisi mi ne vardı onu 2 aydan fazladır kullandım hic ban yemedim ama bu attığını kullandım hiç oynamadığım hesabım bile ban yemiş skinli hesaplar emek hesaplar 29 tane hesabımı Riot Üşenmeden banlamış şimdi kaldım böyle uzun zamandır bekliyorum ama garanti dimi ücüncü taraf yazılımı kullanırsak 4 ay dimi En fazla Kalıcı atmıyorlar yani eminiz dimi ona göre format + bios update yapmayı deniycem spoofer denedim olmadı cünkü
Eğer Kalıcı bile atıyorlar ise Gidip Ana Kart Bile Almayı Deniyebilirim Ayar Oldum Ban yediğim icin bunla sadece 1 maç attım 1 maç herşeyi yok ettiKral Bu Senin önceden crakledigin şey vardı neydi hatırlamıyorum ama v2 diye bisi mi ne vardı onu 2 aydan fazladır kullandım hic ban yemedim ama bu attığını kullandım hiç oynamadığım hesabım bile ban yemiş skinli hesaplar emek hesaplar 29 tane hesabımı Riot Üşenmeden banlamış şimdi kaldım böyle uzun zamandır bekliyorum ama garanti dimi ücüncü taraf yazılımı kullanırsak 4 ay dimi En fazla Kalıcı atmıyorlar yani eminiz dimi ona göre format + bios update yapmayı deniycem spoofer denedim olmadı cünkü