egecc İFŞA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YTQ2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YTQ2

Platinum Üye
unknown.png
BENİ YETKİLERE ŞİKAYET ETMİŞ ARKAMDAN ATIP TUTMUŞ
unknown.png
huzurdll ile konuşmaları
unknown.png
beni yetkililere şikayet eden adam xd
anlamanızı umuyorum
unknown.png
kavga ettiği kişileri repotlamak için arkadaşlarını atıp banlatıyor xd

bu elemanın spam yaptığını anlamak için extra bir şeye gerek yok ki , mesajlarına bakmak kafi. 250 mesaj olduğu için konu açtı daha bu gece akabinde şuan da belki 400+ mesajdır

bu elemanın spam yaptığını anlamak için extra bir şeye gerek yok ki , mesajlarına bakmak kafi. 250 mesaj olduğu için konu açtı daha bu gece akabinde şuan da belki 400+ mesajdır
spam yaptığını anlatmaya çalışmıyorum benim arkamdan atıp tutması ağrıma gitti kendi yaptığı şeylere bakın

unknown.png
BENİ YETKİLERE ŞİKAYET ETMİŞ ARKAMDAN ATIP TUTMUŞ
unknown.png
huzurdll ile konuşmaları
unknown.png
beni yetkililere şikayet eden adam xd
anlamanızı umuyorum
unknown.png
kavga ettiği kişileri repotlamak için arkadaşlarını atıp banlatıyor xd
o guruba beni de davet eti ama seni falan report etmedik ektra olarak reportladıgım herkes gercekten spam yapan bronz vea silver üye

spam yaptığını anlatmaya çalışmıyorum benim arkamdan atıp tutması ağrıma gitti kendi yaptığı şeylere bakın
Onu anladım zaten ben bir altta ki ekran görüntüsüne Ithafen yazdım o mesajımı. neyse iyi sabahlar gidip yatayım yarın çok iş var foruma girdiğimde bu mesajıma cevap verirse görünce gereken cevabı da alır benden yana :D

16 yaşında elemanın yaptıklarına bak forum dışı kendi karar mercisini kurmuş milleti banlatacak aklı sıra :D

knk sende cok iyi mesaj kasıyosun bence artık su konuya mesaj atmasanmı ha anladık hani
sen bunu alıntı yaparak +1 mesaj daha eklemiş olmuyorsun ama ben yorum yapınca mesaj kasıyor oluyorum öyle mi :D güldürme beni kids. bu elemanla alakalı şuan ki yorumumun on katını gece zaten yaptım git oku yazdıklarımı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt