yagizkaan891345
Bronz Üye
nick:yagizzzzzk
Böyle bir kullanıcı adı bulunmamaktadırnick:yagizzzzzk
nick: yagizzzzzk_Böyle bir kullanıcı adı bulunmamaktadır
Kullanıcı adı ve şifreni girdigin zaman ücretsiz servis sağlayan kişinin datasına otomatik olarak kayıt edilirsin. Kayıt edildigin zaman nasıl biz takipçi gönderiyor isek senin hesabı da aynı şekilde sisteme ekleniyor ve bazı kişileri takip edersin. Bu işlem şifreni degiştirdigin zaman çözülürçok önceden de yapmıştım bedava takipçi sitelerden bulmuştum herhangı bır kull adı sıfre vs. girmedim direkt gırdım yazdım ısmımı takipçi geldi sorun yok ama bazı reklam basanları takip ediyorum benım haberım yokken bunda da öyle bir şey varmı? eğerki varsa neden böyle yapıyorlar yardımcı olur musun?
Takipçiler türk hesaplar mı hocam?EfsaneTakipci.com | 100 Adet ücretsiz instagram takipcisi
EfsaneTakipci.com Olarak İnstagram hesabınıza 100 adet Takipçi gönderiyoruz
Yapmanız gereken sadece Yoruma instagram hesabınızı paylaşmanız
Hesabınız herkese açık olmalıdır.
100 Kişiye gönderim sağlanacaktır.
Karışık, Fakat 100 adete ulaşıldıgı için bitirdik kampanyayıTakipçiler türk hesaplar mı hocam?
Teşekkür ederim hocam bana da takipçi yollar mısın rica etsem beragundogduu (hesabı gizliden çıkardım)Kullanıcı adı ve şifreni girdigin zaman ücretsiz servis sağlayan kişinin datasına otomatik olarak kayıt edilirsin. Kayıt edildigin zaman nasıl biz takipçi gönderiyor isek senin hesabı da aynı şekilde sisteme ekleniyor ve bazı kişileri takip edersin. Bu işlem şifreni degiştirdigin zaman çözülür
Fakat hiçbir şekilde şifreni paylaşmadıgın sürece bunlar imkansızdır. Eğer öyle olsa idi instagramdaki ünlü çogu kişyie bunu uygulardık Ünlü takipci satışı servisi de eklenirdi )