Aktif olarak yok oyuncu uzatmayı fixlediler geri geldiyse bilmiomvarmı bildiğiniz kullandığınız hile varsa önerirmisinz
11 tane Messi yapmakkanka ne olsun ıstıyon soylesene kalecıyle karsı tarafın kalesıne gol atma mı
futbol oyunu knk ne hilesi otomatik orta mı açacakvarmı bildiğiniz kullandığınız hile varsa önerirmisinz
fixlendimi mobilde kral ne kullandınMOBİLDE YAPIODUM Bİ ARALAR FÜZE PENALTI VARDI KALECİNİN KURTARMASI İMKANSIZDI İSTEDİGİM OYUNCUYU EKLİODUM TÜM TAKIM BOMBACIYDI FELANDA PC DE YOK HERHALDE
2 ay once felan yaptım en son tum takımı bombacı yapmıstımfixlendimi mobilde kral ne kullandın
atsana ya bir teoxa çakayım peste2 ay once felan yaptım en sın tum takımı bombacı yapmıstım
konu acarım gibi sadece dosyaları tg de arap bi adam paylasıyodu bulmam lazım onuatsana ya bir teoxa çakayım peste
bulursan sevap işlersin bayakonu acarım gibi sadece dosyaları tg de arap bi adam paylasıyodu bulmam lazım onu
OLUM BU KADAR İSTİYEN VAR YARIN KONU ACCAM TAMAMbulursan sevap işlersin baya
ban falan yedirmiyo dimikonu acarım gibi sadece dosyaları tg de arap bi adam paylasıyodu bulmam lazım onu