aphuss
Bronz Üye
- İletişim
ben suanda kullanıyorum ve laptop da da calısır windows 11 de calısmıyor diye biliyorum enject olmuyorçalıstıgı kesinmi vede laptopda calısırmı
ben suanda kullanıyorum ve laptop da da calısır windows 11 de calısmıyor diye biliyorum enject olmuyorçalıstıgı kesinmi vede laptopda calısırmı
ratmı var ? dostum tecrübesi olmayanlar konumdan lütfen cıkabilirmibeyler kullanmayın rat var içinde bilginiz olsun
sağolun hocam siz isteyin dahası da gelirelinize sağlık hocam
aynı hatayı ghosty ile aldım, pc açılır açılmaz mavi ekran veriyordu, tek çözüm yolu format atmak, eğer usbnin içine herhangi bir os kurmadıysan mecbur internet kafeden vs yapmak zorundasın veya 2. bir cihazın varsa onunla.drop giriyor sonra mavi ekrana atıyor çözüm varsa sunarsan seviniriz
farklı efi spoofer + ghosty spoofer kullandım 2 gün problem yaşamadım sonrasında techart'ın dt olmasıyla delaya düştümaynı hatayı ghosty ile aldım, pc açılır açılmaz mavi ekran veriyordu, tek çözüm yolu format atmak, eğer usbnin içine herhangi bir os kurmadıysan mecbur internet kafeden vs yapmak zorundasın veya 2. bir cihazın varsa onunla.