Aga nasıl düzelttin banada söyler misin rica etsemTamamdır sorunu düzelttim şimdi volumeid değiştirip kurucam oyunu inşallah olur
Kardeş adım adım uyguladım formattan sonra tabi. Valorant yükleniyor yarın haber veririm. Monster a başka çözüm yok deneyeceğim. Sağol.Merhaba dostlar EFI Spoof nasıl yapılır ve nedir onu göstericem. EFI Spoof EFI Shell üzerinden Samuel Tulach adlı bir kişinin yaptığı efi kodu ile bilgisayarınızda ki Baseboard ve Biosla ilgili her şeyi gizler mesela Manufacter felan.
ve kalıcıdır.
Test Edilen:
Windows 202H (Tüm biosları destekliyor herhalde.)
Riskleri:
Risk hakkında arkadaş bir şey dememiş sadece yeni bir şey çoğu kişide test edilmedi ama sorumluluk bende değildir bir şey olursa, sonrada gelip konunun altına kötü şeyler yazmayın.
Yapımı:
1-Bir USB Belleği FAT32 olarak Bu Bilgisayar üzerinden biçimlendirin
Nasıl? Bu Bilgisayara girin USB belleğe sağ tıklayın orda NTFS yazar onu FAT32 yapıp Hızlı Biçimlendiri seçip biçimlendirin.
Sonra içine şu linkteki dosyaları atınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdirek içinde ki EFI ve rainbow.efi dosyalarını usb'ye atın (EFI dosyasında virüs olamıcağı zaten Windowsta yapmıcağınız için VTye gerek duymadım)
2-Bilgisayarı kapatın ve BIOS'a girin.
OS kısmı vardır sizde büyük ihtimal UEFIdir ama yinede emin olun
Ekli dosyayı görüntüle 264
Şunun gibi olucak sonra
Secure Bootu bulun onu disabled yapın.
Sonra Save and Exit olcak Kaydedip çıkın çıktıktan sonra hemen Boot Managera girin (internette tuşu vardır)
ordan USB belleği seçin sonra 5ten geriye doğru sayar bekleyin ve command line açılır.
fs0: yazın fakat İngiliz Klavyesi olduğu için iki noktayı atmak için Shift + Ş tıklayın.
sonra usb bellek açılıcaktır ordan | load rainbow.efi | yazın Success mesajı geldiğinde exit yazın fakat i yazamıyorsunuz yine İngiliz klavyesinde ı tuşuna basın. sonra yine boot managera girip Windowsu seçin ordan
girin bir ayar yapıcaktır korkmayın sonra Windowsu açar sonra cmd aç ve
wmic baseboard get product,Manufacturer,version,serialnumber
yazın eğer görünmüyorsa hiç biri bitmiş demektir bu sadece baseboard için değil BIOS Serialleri , MAC Adressleri felan içinde geçerli ama bildiğime göre volumeid değişmiyor siz yinede kontrol edin değişmemiş ise siz manuel değiştirin.
Formatta değişir haberiniz olsun.
Kardeşim yüklendi hepsi ilk derecesiz maça girdim ama sadece derecesizle belli olmuyor rekabet oynayıp yazacağım.Merhaba dostlar EFI Spoof nasıl yapılır ve nedir onu göstericem. EFI Spoof EFI Shell üzerinden Samuel Tulach adlı bir kişinin yaptığı efi kodu ile bilgisayarınızda ki Baseboard ve Biosla ilgili her şeyi gizler mesela Manufacter felan.
ve kalıcıdır.
Test Edilen:
Riskleri:
Risk hakkında arkadaş bir şey dememiş sadece yeni bir şey çoğu kişide test edilmedi ama sorumluluk bende değildir bir şey olursa, sonrada gelip konunun altına kötü şeyler yazmayın.
Yapımı:
Nasıl? Bu Bilgisayara girin USB belleğe sağ tıklayın orda NTFS yazar onu FAT32 yapıp Hızlı Biçimlendiri seçip biçimlendirin.
Sonra içine şu linkteki dosyaları atınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdirek içinde ki EFI ve rainbow.efi dosyalarını usb'ye atın (EFI dosyasında virüs olamıcağı zaten Windowsta yapmıcağınız için VTye gerek duymadım)
Şunun gibi olucak sonra
Sonra Save and Exit olcak Kaydedip çıkın çıktıktan sonra hemen Boot Managera girin (internette tuşu vardır)
ordan USB belleği seçin sonra 5ten geriye doğru sayar bekleyin ve command line açılır.
fs0: yazın fakat İngiliz Klavyesi olduğu için iki noktayı atmak için Shift + Ş tıklayın.
sonra usb bellek açılıcaktır ordan | load rainbow.efi | yazın Success mesajı geldiğinde exit yazın fakat i yazamıyorsunuz yine İngiliz klavyesinde ı tuşuna basın. sonra yine boot managera girip Windowsu seçin ordan
yazın eğer görünmüyorsa hiç biri bitmiş demektir bu sadece baseboard için değil BIOS Serialleri , MAC Adressleri felan içinde geçerli ama bildiğime göre volumeid değişmiyor siz yinede kontrol edin değişmemiş ise siz manuel değiştirin.
Kardeş 5. Derecesiz oyunumdu ve ban yedim.Merhaba dostlar EFI Spoof nasıl yapılır ve nedir onu göstericem. EFI Spoof EFI Shell üzerinden Samuel Tulach adlı bir kişinin yaptığı efi kodu ile bilgisayarınızda ki Baseboard ve Biosla ilgili her şeyi gizler mesela Manufacter felan.
ve kalıcıdır.
Test Edilen:
Riskleri:
Yapımı:
Şunun gibi olucak sonra
Bilgisayarın neseri no gözüküyor cmd de