insyde biosta deneyen var mı ?
Arkadaşlar bildiğniz gibi HWID Banı özellikle VALORANT oyununda sisteminizin seri nosuna ve uuid numarasına atılıyor. Belli anakart modellerinde bu bazı yöntemlerle yapılsa da çoğu bilgisayarda biosa erişim sağlanamıyor veya biostan dosya çekilemiyor. Bunun için internetten CH341A EEprom programlayıcı alıp anakartınızın bios çipine tutturup ikinci bir bilgisayar yardımıyla bütün bios değerlerini görebilir ve değiştirebilirsiniz.
Ürün linkini buraya bırakıyorum ancak hiçbir anlaşmam yok uygun olduğu için bırakıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Nasıl yapılacağına dair aşağıda iki adet video mevcut. Bu method sayesinde insyde bios farketmez bütün cihazlarda bios dosyasını editleyebilir ve flaşlayabilirsiniz. Anakartınız brick olsa bile bu cihaz ile tekrar programlamak mümkün.
UYARI ! : ENTEGRENİZ CİHAZ TARAFINDAN DESTEKLENMİYOR OLABİLİR FAKAT ŞÖYLE BİR DURUM VAR BENİM BİZZAT KENDİ ANAKARTIMIN ENTEGRESİ DE DESTEKLENEN ENTEGRELER ARASINDA YER ALMIYORDU İŞE YARADI VE SAYIN @root 'un DA ENTEGRESİ DESTEKLENMİYORDU ONDA DA ÇALIŞTI TAMAMEN RİSKSİZ BİR İŞLEM DEĞİL YANİ EKSTRADAN ARAŞTIRMANIZ GEREKEBİLİR PARANIZIN BOŞA GİTME İHTİMALİ DE OLABİLİR BİZ HENÜZ YAŞAMASAKTA.