Çözüldü Editörler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

variggeninabesi

Bronz Üye
İletişim
hocam biliyorsunuz youtube video atıyorum öyle elden geldiği kadar ben babamın yanında çalışıyorum günde yaklaşık 500-600 felan alıyorum haftada 2 tane video atıyorum eğer bir editör tutsam haftada sadece 2 video için kaç para alır ben video montajı yapamıyorum ve sıkılıyorum o yüzden editör arayışına girdim sadece fiyat öğrenmek istiyorum şuan daha sonra tutarım belki

hocam biliyorsunuz youtube video atıyorum öyle elden geldiği kadar ben babamın yanında çalışıyorum günde yaklaşık 500-600 felan alıyorum haftada 2 tane video atıyorum eğer bir editör tutsam haftada sadece 2 video için kaç para alır ben video montajı yapamıyorum ve sıkılıyorum o yüzden editör arayışına girdim sadece fiyat öğrenmek istiyorum şuan daha sonra tutarım belki
video başı 150-200tl arası alırlar (profesyonel değilse)
düşünüyorsan dc xanakinv2

video başı 150-200tl arası alırlar (profesyonel değilse)
düşünüyorsan dc xanakinv2
hocam mesela örnek bir video atayım beğendim bir video

bu videonun editi güzel mesela izleyen kişi sıkılmıyor sarıyor eğer bu tarz editlere 150-200 lira istiyorsan haftalık 400 liralığına anlaşabiliriz haftada 2 tane video çıktığı için tabi şimdi değil biraz ara verdim tatildeyim zaten geleyim sonra konuşuruz senle

hocam mesela örnek bir video atayım beğendim bir video

bu videonun editi güzel mesela izleyen kişi sıkılmıyor sarıyor eğer bu tarz editlere 150-200 lira istiyorsan haftalık 400 liralığına anlaşabiliriz haftada 2 tane video çıktığı için tabi şimdi değil biraz ara verdim tatildeyim zaten geleyim sonra konuşuruz senle

videonun dakikasına bağlı. 30 dakikalık istiyorsan 500 üstü çıkacak her türlü

asunexxl ekle istersen kanka daha once kurgu deneyimim oldu tanınmış kişilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt