Editlenecek Video

nuridermank

Yeni Üye
Video Editi Öğreniyorum Editlenicek 1 2 Video Atabilecek Varmı Dc’den Atabilicek ? Dc İsmim Derman#3319

Video Editi Öğreniyorum Editlenicek 1 2 Video Atabilecek Varmı Dc’den Atabilicek ? Dc İsmim Derman#3319
kanka benim videolar var editlersen atayım ben edit biliyorum ama senin öğrenmen için atayım wonder share filmora x full versiyon ile çok güzel editleniyor tavsiye ederim

kanka benim videolar var editlersen atayım ben edit biliyorum ama senin öğrenmen için atayım wonder share filmora x full versiyon ile çok güzel editleniyor tavsiye ederim
wondershare öğrenmen iş hayatında hiçbir işe yaramayacak kendi ticari olmayan kullanımların için sadece

anladım tekrardan kolay gelsin sony vegas veya after effectte ogrenmeni tavsiye ederim

Nasıl edit yaptığını bilemem ama Adobe Premier Pro'ya geçiş yapabilirsin senin için çok daha yararlı olur. Ayrıca kendine güveniyorsan Bionluk gibi sitelerden de günlük harçlığını çıkarabilirsin sana tavsiyem en kısa zamanda Premier'e geçiş yapıp, ilerde video editleme işlerini arkadaşına bile olsa bedava yapmaman olacak. Şimdiden başarılar dilerim. -oqefi tten

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt