Eclips Empire valorant Crâck me

yGtxWs.png

zorluk daha ıyı olabılırdı
aktivated nice

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dt hileni cracklesek nolcak sen git milleti 200 lira dolandırmaya devam et birader hadi
12 yaşında bebeler büyümüşte abilerine mi sallamaya başlamış 200 tl ye ürününüzü denedim çalışmadı sorun ben değilim sizsiniz public methpdu satıp 2 gün sonra hata veren birşeyi iade etmeyip sorunu kullanıcılarda bulup onun bunun hilesini satıyorsunuz ;)

12 yaşında bebeler büyümüşte abilerine mi sallamaya başlamış 200 tl ye ürününüzü denedim çalışmadı sorun ben değilim sizsiniz public methpdu satıp 2 gün sonra hata veren birşeyi iade etmeyip sorunu kullanıcılarda bulup onun bunun hilesini satıyorsunuz ;)
hiç sanmıyorum bu adamların hilesini bende kullandım ve gayet sağlam hile senin hileyi kullanan herkes tuhaf şekilde ban yiyor ama bu adamlarda ban yiyen göremedim : D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hiç sanmıyorum bu adamların hilesini bende kullandım ve gayet sağlam hile senin hileyi kullanan herkes tuhaf şekilde ban yiyor ama bu adamlarda ban yiyen göremedim : D
Sorun vardı zaten hilede iade geçip sunucuyu ve hileyi güncelleyip satışa çıkardık ban yiyenlere ücreti ve spoofer verilecek

ne diyon kanka sen bizden hiçbir zaman ürün almadın insanların 200tlesini alıp hesap alacağını iddia eden fukaranın tekisin vereyim 200 lirada git hesap satın al, he sen şimdi bu ben değilim diyede inkar edersen et kanka başkaları bilmese bile ben senin ne olduğunu biliyorum o yeter xd, fazlada sınırını aşma dua et yoğunum yoksa şimdiye burda olmazdın

knk bunlar zaten resell yapıyo haberin own client degikl

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt