aktivated nice
zorluk daha ıyı olabılırdı
aktivated nice
12 yaşında bebeler büyümüşte abilerine mi sallamaya başlamış 200 tl ye ürününüzü denedim çalışmadı sorun ben değilim sizsiniz public methpdu satıp 2 gün sonra hata veren birşeyi iade etmeyip sorunu kullanıcılarda bulup onun bunun hilesini satıyorsunuzdt hileni cracklesek nolcak sen git milleti 200 lira dolandırmaya devam et birader hadi
hiç sanmıyorum bu adamların hilesini bende kullandım ve gayet sağlam hile senin hileyi kullanan herkes tuhaf şekilde ban yiyor ama bu adamlarda ban yiyen göremedim : D12 yaşında bebeler büyümüşte abilerine mi sallamaya başlamış 200 tl ye ürününüzü denedim çalışmadı sorun ben değilim sizsiniz public methpdu satıp 2 gün sonra hata veren birşeyi iade etmeyip sorunu kullanıcılarda bulup onun bunun hilesini satıyorsunuz
Sorun vardı zaten hilede iade geçip sunucuyu ve hileyi güncelleyip satışa çıkardık ban yiyenlere ücreti ve spoofer verilecekhiç sanmıyorum bu adamların hilesini bende kullandım ve gayet sağlam hile senin hileyi kullanan herkes tuhaf şekilde ban yiyor ama bu adamlarda ban yiyen göremedim : D
içimden bi his sadece keyauth değişip yeni loader diye piyasaya sunduğunuzu söylüyor : dSorun vardı zaten hilede iade geçip sunucuyu ve hileyi güncelleyip satışa çıkardık ban yiyenlere ücreti ve spoofer verilecek
Öylemi diyor pek doğru söylemiyor ama :diçimden bi his sadece keyauth değişip yeni loader diye piyasaya sunduğunuzu söylüyor : d
ne diyon kanka sen bizden hiçbir zaman ürün almadın insanların 200tlesini alıp hesap alacağını iddia eden fukaranın tekisin vereyim 200 lirada git hesap satın al, he sen şimdi bu ben değilim diyede inkar edersen et kanka başkaları bilmese bile ben senin ne olduğunu biliyorum o yeter xd, fazlada sınırını aşma dua et yoğunum yoksa şimdiye burda olmazdın12 yaşında bebeler büyümüşte abilerine mi sallamaya başlamış 200 tl ye ürününüzü denedim çalışmadı sorun ben değilim sizsiniz public methpdu satıp 2 gün sonra hata veren birşeyi iade etmeyip sorunu kullanıcılarda bulup onun bunun hilesini satıyorsunuz
licence aktivated