aslanım benim 250 euroluk seyi sana bedavaya versin hatta benim skeet hesabını verim sanainvite 250£ satılıyor steamden birini ekledim adminim diyo 5 dolara satıyo media fln çıkartırım dedim ilk subs benden dedi benim nickimde hesap açtı güvenilirmidir
adam adminim diyo invite satanda reseller dc profil ver dedim dcmiz yok diyo ama aktif svleri var sitedede profilde premium rolü var büyük ihtimal sc4maslanım benim 250 euroluk seyi sana bedavaya versin hatta benim skeet hesabını verim sana
Kaça sation dm ataslanım benim 250 euroluk seyi sana bedavaya versin hatta benim skeet hesabını verim sana
Zaten hile kernelde çalışıyor çok da iyi gözükeceğini sanmıyorum kullanılmaz 250 Euro neinvite 250£ satılıyor steamden birini ekledim adminim diyo 5 dolara satıyo media fln çıkartırım dedim ilk subs benden dedi benim nickimde hesap açtı güvenilirmidir
Ne bulursa yiyorlar bunu da yerlerçinliler alır mı @habibcanoyunda
gs hesabın var mı ?Zaten hile kernelde çalışıyor çok da iyi gözükeceğini sanmıyorum kullanılmaz 250 Euro ne
yokgs hesabın var mı ?
legit cheat ztn kötü ama invite dursun dicektimZaten hile kernelde çalışıyor çok da iyi gözükeceğini sanmıyorum kullanılmaz 250 Euro ne