H hiyip Platinum Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 247 Beğeniler 20 13 Şub 2022 #1 şu an sadece fortnite da denedi çalışıyor Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şu an sadece fortnite da denedi çalışıyor Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
legoo Silver Üye Katılım 13 Şub 2022 Mesajlar 60 Beğeniler 5 13 Şub 2022 #2 valorantda ban yedim bu açar mı ?
H hiyip Platinum Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 247 Beğeniler 20 13 Şub 2022 #3 legoo' Alıntı: valorantda ban yedim bu açar mı ? Genişletmek için tıkla ... knk denemekten zarar gelmez sadece fortnite da denedim şu an anakart asrock çalıştı legoo' Alıntı: valorantda ban yedim bu açar mı ? Genişletmek için tıkla ... Valorantta denersen çalışıp çalışmadığnı yazarmısın kim blir belki çalışır legoo' Alıntı: valorantda ban yedim bu açar mı ? Genişletmek için tıkla ... Formatlı bios uplu denemeyi unutma
legoo' Alıntı: valorantda ban yedim bu açar mı ? Genişletmek için tıkla ... knk denemekten zarar gelmez sadece fortnite da denedim şu an anakart asrock çalıştı legoo' Alıntı: valorantda ban yedim bu açar mı ? Genişletmek için tıkla ... Valorantta denersen çalışıp çalışmadığnı yazarmısın kim blir belki çalışır legoo' Alıntı: valorantda ban yedim bu açar mı ? Genişletmek için tıkla ... Formatlı bios uplu denemeyi unutma
L3GL3G Güvenilir Üye Kurucu Katılım 2 Eyl 2019 Mesajlar 4,234 Beğeniler 13,134 Yaş 28 İletişim 13 Şub 2022 #4 boş.