VAC ile aynı diye biliyorumeac rustta hangi parçalara ban atıyor ?
EAC parçayla alakası yok direk VAC olarak düşün exception gibi temp spooferları kullanırsan direk kalkar formatsızeac rustta hangi parçalara ban atıyor ?
amıdewin at gecer efı flneac rustta hangi parçalara ban atıyor ?
ban yerken disk raidliydi raidi kaldırırım asus kullanıyorum afu atarım birde açılırmı ozamananakarta ban atar ssdlere ban attığı söyleniyor ama kesin olarak anakarta atıyor hocam asus ise anakartın temp spooferlar kaldırır asus değil ise perm kullanabilirsin ama ne olursa olsun bana abi kardiş ne bilim bir tecrübe olarak söylüyorum türklerden spoofer kullanma istersen sana kendimde bulunan 55€ luk spferi 10€ luk spferi hepsini gösterebilirim aldığım yerleri de paylaşırım temp olarak da kullandıklarımı paylaşırım seninlke hepsi kaliteli güzeller türkler gibi parayı aldıktan sonra sen sağ ben selamet değiller .D
exceptiondan al kanki direk 1 gün al hile açmayacaksan bidahaban yerken disk raidliydi raidi kaldırırım asus kullanıyorum afu atarım birde açılırmı ozaman
zaten hile acmadan ban yedimexceptiondan al kanki direk 1 gün al hile açmayacaksan bidaha
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
discord : w3rpy17zaten hile acmadan ban yedimwoof konusunda sıkıntı yok herşeyi kendim değiştirebilirim sadece hangi parçaları değiştirmem gerekiyor onu bilmiyorum
birde ucuza random hesap gibi rust hesabı nerden bulabilirim banın açılıp açılmadığını öğrenmek için
xscapex attım istekdiscord : w3rpy17