yenilemedim hangi sıklıklarla yenilemek lazım ? ve işlemci yanarmıTermal Macunu Hangi Sıklıklarla Yeniliyorsun
Bu sorunun nedenini tam olarak bilemem, ancak muhtemelen görüntü ayarlarınızın düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir. Önerim, ekran çözünürlüğünüzü daha yüksek bir seviyeye ve görüntü ayarlarınızı daha yüksek bir seviyeye ayarlayarak daha iyi bir performans elde etmeniz olacaktır. Ayrıca, bilgisayarınızın donanımının da oyun için yeterli olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Eğer hala sorununuz devam ediyorsa, lütfen bir teknik destek hattına başvurun ve sorununuzu ayrıntılı bir şekilde anlatın.PC= Excalibur G770 ve CS:GO'da 70fps alıyorum hemde 1280x1024 low graphics de sorun nedir?
Yılda 1 kez kafiyenilemedim hangi sıklıklarla yenilemek lazım ? ve işlemci yanarmı
kanka masaüstü pclerde yılda 1 yenilesen hemen hemen götürür ama dizüstüyse 6 ayda bi yenilemeni tavsiye ederimyenilemedim hangi sıklıklarla yenilemek lazım ? ve işlemci yanarmı
Kaliteli Macun Kullanırsanız 1 Sene Götürür Ama Ortalama Bişeyse 6 Ay Gibi Bi Süre Zarfında Yenilemeniz Öneriliryenilemedim hangi sıklıklarla yenilemek lazım ? ve işlemci yanarmı