Dullwave | Valorant - COD | WIN 11✔️ WIN 10 ✔️| Best Price | Best UD 🔥🔥

Hazır forumda tekrardan karşılaşmışken hileyi inceleyen arkadaşlara yaşadığım deneyimlerden bahsetmek istiyorum;
ben hileyi 1 günlük test amaçlı almıştım zaten satın aldığınızda direkt teslim ediliyor. Kurulumda ufak tefek sorunlar yaşamıştım ama satıcı arkadaş sağolsun anında yardımcı oldu. Şimdi hile deneyimlerimden bahsedeyim. Öncelikle oyunu 90-100fps civarı sabit oynarken hileyi çalıştırdığımda 50-60fps seviyelerine kadar düşüş oldu zaten grafikleri düşürünce az da olsa fps problemini ortadan kaldırabildim ki bu da benim sistemimin kötü olmasından kaynaklı. Satıcı bana hileyi aldığımda sadece esp kullanmamı söylemişti, aimbot aktifleştirdiğim zaman ban riski varmış dediği gibide sadece esp kullandım. esp sorunsuz çalışıyordu ancak geliştirilmesi lazım bence çünkü kutular takıla takıla hareket ediyor yani adam sağdan sola geçse direkt göstermiyor da delay gibi birşey olmuş oluyor artık adına ne deniliyorsa, eksik kalan kısmı neredeyse yok gibi, box olsun skeleton olsun hepsi çalışıyor ek olarak karakter isimleri de gözükse tadından yenmez. Yaklaşık 6-7 maç oynadım, ban yedimmi diye merak edenler için evet ban yedim ama duvarın arkasından adam vurduğum için belli ettim ondan report yemiş olabilirim dt olsa 2-3 maçta atardı ve yediğim ban sadece hesap banı, şuan yeni hesap açıp halen oynayabiliyorum. Olay ise şöyle oldu; karşıda chamber vardı işte aim koymuş trigger açmış bekliyor öyle biraz tilt oldum operatörle duvardan vurmaya başladım :d Ban yedikten sonra merakımdan yeni hesap açtım ve poligonda aimbotu denemek istedim, aimbot soft yapınca neredeyse kitlenmiyor hiç softu kısınca da direkt kafaya sıkıyor ona bir ayarlama lazım. Hele en beğenmediğim kısmı ise aimbot illa bir tuşa basılı tutarken oluyor o da adam eğer fov içerisindeyse duvardan kitlenmeye başlıyor eğer açacaksanız fovu kısa tutacaksınız veya sadece adam karşınıza çıktığında kullanacaksınız hileyi kullanmaya başladığımda hesap gümüş 3 97kp ydi ban yediğim sırada hesap plat 1 olmuştu öyle abartıp 30-40 adam da vurmadım sabit 19-27 kill arası vuruyordum hep ama hesap gold 2 den düşmüştü mmr yüksek belki ondan olabilir.
Hileye Olan Puanlamam:
Teslimat: 10/10 | ESP: 7/10 | Aimbot: 5/10 | Destek: 10/10 | Genel: 8/10

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt