Düşük Ping Garantili Avrupanın En Hızlı Sunucuları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kardeşim, güzel bir altyapı, güzel bir site ve panel yapsam zaten ben bunu 100 tlden satmam anlamak istemiyorsun heralde. Ufak bir sunucum var bunun için de site açamam zaten. En fazla 5-10 kişiye satabilecek bir kapasitem var. Bunun bir kısmını avrupa vds sağlayıcılarına satıyorum zaten. Almak mecburiyetinde değilsiniz lütfen konuyu baltalamayın.
Avrupa sağlayıcılarına satıyorum derken? Hangi sağlayıcı sitesiz vergi levhasız sadece discord kullanan birinden vds tedarik eder ? xD

çok boş baltalamışsınız konuyu az susun da kendi işinize bakın bir işi becerebilecek aklınız yok millete sallıyorsunuz
Sitesini ve konusunu yeni açtığın hilenin 9 aydır ud olduğunu söyleyerek reklam yapan kişi mi söylüyor bunu :coolstory:

FRANKFURT MERKEZLİ MİNİMUM 16GB RAM VE YÜKSEK PERFORMANSLI RYZEN İŞLEMCİLİ VDS SUNUCULARIMIZ MEVCUTTUR.

Düşük ping garantisi veriyoruz. Sunucularımız Avrupanın en hızlı kesintisiz serverlerindedir.

BU PERFORMANSTA BİZDEN UCUZUNU BULURSANIZ PARANIZ İADE. İDDİA EDİYORUZ EN UCUZ SAĞLAYICI BİZİZ.

TÜRKİYE ÖZEL AYLIK 100TLDEN BAŞLAYAN FİYATLARLA.

Detay/satın alımlar için discordda ticket atınız.

20tlye alıp 100e satıyon demi bunuda çakkkal
Sitesini ve konusunu yeni açtığın hilenin 9 aydır ud olduğunu söyleyerek reklam yapan kişi mi söylüyor bunu :coolstory:
:kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley:

FRANKFURT MERKEZLİ MİNİMUM 16GB RAM VE YÜKSEK PERFORMANSLI RYZEN İŞLEMCİLİ VDS SUNUCULARIMIZ MEVCUTTUR.

Düşük ping garantisi veriyoruz. Sunucularımız Avrupanın en hızlı kesintisiz serverlerindedir.

BU PERFORMANSTA BİZDEN UCUZUNU BULURSANIZ PARANIZ İADE. İDDİA EDİYORUZ EN UCUZ SAĞLAYICI BİZİZ.

TÜRKİYE ÖZEL AYLIK 100TLDEN BAŞLAYAN FİYATLARLA.

Detay/satın alımlar için discordda ticket atınız.

Hocam nox player vs çalışıyor mu ?

Hocam nox player vs çalışıyor mu ?
evet emulatorler calısır bir sorun yaşamazsınız
Avrupa sağlayıcılarına satıyorum derken? Hangi sağlayıcı sitesiz vergi levhasız sadece discord kullanan birinden vds tedarik eder ? xD
elimde fiziki bir sunucu olduğu için ediyor olabilir mi? Sunucumu kiralatıyorum daha fazla boş konuşma lütfen konu amacından sapmasın.
20tlye alıp 100e satıyon demi bunuda çakkkal

:kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley:
yok bu oyle bisey degil kuzen emekciyiz

evet emulatorler calısır bir sorun yaşamazsınız

elimde fiziki bir sunucu olduğu için ediyor olabilir mi? Sunucumu kiralatıyorum daha fazla boş konuşma lütfen konu amacından sapmasın.

yok bu oyle bisey degil kuzen emekciyiz
Hocam emülatörlerin çalıştığından emin iseniz konuşalım bir

konuyu baltalamanı geçtim hayırdır herkesin adına konuşma hakkını kim verdi sana zorla satan yok ortada

konuyu baltalamanı geçtim hayırdır herkesin adına konuşma hakkını kim verdi sana zorla satan yok ortada
İstediğim kişiye istediğim yorumu yapabilirim ? Bunu sende yapabilirsin ve seni yada beni kısıtlayan hiçbir şey yok :rem:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt