Düşük Ping Garantili Avrupanın En Hızlı Sunucuları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saxrapid

Diamond Üye
FRANKFURT MERKEZLİ MİNİMUM 16GB RAM VE YÜKSEK PERFORMANSLI RYZEN İŞLEMCİLİ VDS SUNUCULARIMIZ MEVCUTTUR.

Düşük ping garantisi veriyoruz. Sunucularımız Avrupanın en hızlı kesintisiz serverlerindedir.

BU PERFORMANSTA BİZDEN UCUZUNU BULURSANIZ PARANIZ İADE. İDDİA EDİYORUZ EN UCUZ SAĞLAYICI BİZİZ.

TÜRKİYE ÖZEL AYLIK 100TLDEN BAŞLAYAN FİYATLARLA.

Detay/satın alımlar için discordda ticket atınız.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama Discord Sunucusunda bile 5 kişi var hiç referansta yok çok güvenilir durmuyo açıkcası

Yanlış anlamayın ama Discord Sunucusunda bile 5 kişi var hiç referansta yok çok güvenilir durmuyo açıkcası
Sana zaten referans ve site ayarlasam sence bu sunucuları 100tlye mi veririm? Şuan denk sunucuları aylık 250tlden başlıyor.

Sana zaten referans ve site ayarlasam sence bu sunucuları 100tlye mi veririm? Şuan denk sunucuları aylık 250tlden başlıyor.
büyük ihtimalle ya scammersınız yada al-satcı vds sunucusu satıyosunuz ama bir siteniz bile yok çok enteresan. Site açacak sunucunuz kalmadı sanırım

büyük ihtimalle ya scammersınız yada al-satcı vds sunucusu satıyosunuz ama bir siteniz bile yok çok enteresan. Site açacak sunucunuz kalmadı sanırım
Güzel kardeşim, güzel bir altyapı, güzel bir site ve panel yapsam zaten ben bunu 100 tlden satmam anlamak istemiyorsun heralde. Ufak bir sunucum var bunun için de site açamam zaten. En fazla 5-10 kişiye satabilecek bir kapasitem var. Bunun bir kısmını avrupa vds sağlayıcılarına satıyorum zaten. Almak mecburiyetinde değilsiniz lütfen konuyu baltalamayın.

kanka soru sordum niye angry atıyon la 😡

çok boş baltalamışsınız konuyu az susun da kendi işinize bakın bir işi becerebilecek aklınız yok millete sallıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt