vt ekle genede sen
oyun bitince f12 basarak oyunu yeniden baslatmaniz gerek
dt method oldugunu biliyorum ama yine de amidewin veya efi spoof kullanip popup hatasi alanlar icin yararli olmasi acisindan ve mac icinde baglanti hatasi almamaniz icin ekstra yapilan ayarlarinda paylasilmasini istedim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediros oldugu icin vt eklemedim
Gerek yok open source zaten.vt ekle genede sen
pythonmus tamam.Gerek yok open source zaten.
fix deilmiya bu ya kilitlenmiyor mu hesap deneyek bakamda hadi ban yemeyiz inş
dt method oldugunu biliyorum ama yine de amidewin veya efi spoof kullanip popup hatasi alanlar icin yararli olmasi acisindan ve mac icinde baglanti hatasi almamaniz icin ekstra yapilan ayarlarinda paylasilmasini istedim
yok sadece mac sonu cık gır yapman lazımfix deilmiya bu ya kilitlenmiyor mu hesap deneyek bakamda hadi ban yemeyiz inş
ModuleNotFoundError: No module named 'win32con' diyo pip installe ındırmeye calısıncada
duzelttim chatgpt yardimiylaModuleNotFoundError: No module named 'win32con' diyo pip installe ındırmeye calısıncada
ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement win32con (from versions: none)
ERROR: No matching distribution found for win32con