Lilith1 Master Üye Katılım 24 Ara 2023 Mesajlar 1,147 Beğeniler 204 7 Ağu 2024 #1 elimde bir driver var ama dt nasıl düzenliyebilirim bunu ud bi şekilde bilgisi olan yardım edebilir mi?
elimde bir driver var ama dt nasıl düzenliyebilirim bunu ud bi şekilde bilgisi olan yardım edebilir mi?
H HONORG Silver Üye Katılım 15 Şub 2020 Mesajlar 78 Beğeniler 8 7 Ağu 2024 #2 Shengqi' Alıntı: elimde bir driver var ama dt nasıl düzenliyebilirim bunu ud bi şekilde bilgisi olan yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Benimle ihtiyacım var bilgi için yerimi alayım
Shengqi' Alıntı: elimde bir driver var ama dt nasıl düzenliyebilirim bunu ud bi şekilde bilgisi olan yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Benimle ihtiyacım var bilgi için yerimi alayım
D domuzoglusoftware code Efsane Üye Katılım 13 Tem 2022 Mesajlar 3,479 Beğeniler 1,596 Yaş 18 İletişim 7 Ağu 2024 #3 Shengqi' Alıntı: elimde bir driver var ama dt nasıl düzenliyebilirim bunu ud bi şekilde bilgisi olan yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla ... sys driver mı
Shengqi' Alıntı: elimde bir driver var ama dt nasıl düzenliyebilirim bunu ud bi şekilde bilgisi olan yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla ... sys driver mı
Lilith1 Master Üye Katılım 24 Ara 2023 Mesajlar 1,147 Beğeniler 204 7 Ağu 2024 #4 clearfeady' Alıntı: sys driver mı Genişletmek için tıkla ... kod halinde kernel sln compile etmedim