- Ticaret Puanı: 5 / 0
- İletişim
O zaman techart ürünümüzü tercih edebilirsiniz. İçerisinde hvci bypass vardır.popup hatası var maalesef hvci off yaparsam
O zaman techart ürünümüzü tercih edebilirsiniz. İçerisinde hvci bypass vardır.popup hatası var maalesef hvci off yaparsam
Hızlı dönüşleriniz için teşekkür ederim. Daha önceki banım, Colorbot'tan değil, ESP & Aim hilesi kullandığım için gerçekleşti. Bu nedenle ESP ile oynamaktan artık tövbe ettim. Ürününüzle ilgili kesinlikle bir eleştirim yok; ürününüz undetectable (tespit edilemez) ama ben kendimi tutamıyorum, 1 oyunda 60 70 vuruyorum espden dolayı ^^O zaman techart ürünümüzü tercih edebilirsiniz. İçerisinde hvci bypass vardır.
O zaman dost firmamız @Vista 'ya göz atabilirsiniz. Kendilerinin color ürünü yanlış hatırlamıyorsam hvci on çalışıyor. Sizin için daha sağlıklı olacaktırHızlı dönüşleriniz için teşekkür ederim. Daha önceki banım, Colorbot'tan değil, ESP & Aim hilesi kullandığım için gerçekleşti. Bu nedenle ESP ile oynamaktan artık tövbe ettim. Ürününüzle ilgili kesinlikle bir eleştirim yok; ürününüz undetectable (tespit edilemez) ama ben kendimi tutamıyorum, 1 oyunda 60 70 vuruyorum espden dolayı ^^