Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı :
@BlackPlague
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (dolandırıcılık,key teslimi yapılmadı.ilgisizlik )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 7.12.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu :
https://cheatglobal.com/konu/dsshop...all-windows-vanguard-bypass-undetected.60865/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; ilk olarak arkadaştan sp0fer almıştım bi sorun yoktu sonra techart esp aimbot ürününü aldım ilk elden banlandım spofer yüzünden olduğuna karar verildi tekrardan spof atıldı birkaç gün hilesiz oynadım bir problem olmadı tekrar tecart ürününü kullanmamda bi sorun varmı diye sordum herhangi bir sorun olmıycagını söyledi tekrar kullandıgımda insta val5 yedim yaklaşık 3 4 gün geçti spofer verdiler köpege kemik atar gibi sıfır ilgi sürekli meşgulmüş falan bir kere bile yardımcı olunmadı stafflar elinden geldiğince yardım etti ama onlarında yetkileri biryere kadar oldugu için gene sorunum çözülmedi son olarak siteden tecart ürünü aldım key tesliim edilmedi tickettan sorunumu belirttim staf arkadaşlar sürekli meşgul bakamıyor diyorlar ben para verip ürün almışım ama arkadaşın meşguliyeti yüzünden keyimi alamıyorum 2 gün oldu hala ticketımada bakılmıadı keyde teslim edilmedi bilgisayardaki uzaklaştırmamda kalkmadı