Undetected diyerek satarsan evet yasak. Fakat detected diyerek markette bulunamayacak özellikler ve performans eklersen bence yasaklık bir durumu yok. Sonuç olarak belirtmişsin ve insanlar vanguard bypass ile kullanmak için alır sadece.konuyla alakasız ama bişey sorcam dt hile satmak yasakmı
Teşekkürler.İyi Satışlar
sana demedim hocam o sadece 1 soruUndetected diyerek satarsan evet yasak. Fakat detected diyerek markette bulunamayacak özellikler ve performans eklersen bence yasaklık bir durumu yok. Sonuç olarak belirtmişsin ve insanlar vanguard bypass ile kullanmak için alır sadece.
Teşekkürler.
Bana demedin ama benim konum altında sordun?sana demedim hocam o sadece 1 soru
Buda bizim farkımız olsun. Bu servis açıldığı günden beri zaten tüm markette en uygun fiyatları sunuyor. Örneğin techart çıktığı günden beri en uygun fiyatlı external ürünler arasında. Tam yetkimiz olduğunu göstermek adına böyle fiyatlar ile hem kullanıcının cebini yakmayıp hem de sürümden kazanıyoruz.Hocam şunu anlamıyorum neden 20 dolar gibi ucuz bir fiyata satıyorsun neden bu hilelerden daha ucuz
test edebilceğim bir mesaj ulaşmadı henüzGelişmeleri olumlu veya olumsuz buradan iletmeniz hepimiz için iyi olabilir, ben teşekkür ederim.
Şimdi ulaştı sanırımtest edebilceğim bir mesaj ulaşmadı henüz