Satıyorum 👑 DSSHOP 👑 💎 BDevs Vanguard Bypass 💎 💠 Valorant & League of Legends Bypass 💠 ✔️ Play with Detected Cheats & Scripts ✔️

egolara gel :D her şeyin paste olan elemansın seni kim umursasın ki :D
Paste olan herhangi bir ürünümü kanıtlamanı bekliyorum, ama sadece sözde değil. Tamamen kanıtlamanı. Kanıtlayamazsan en adisin hadi bakalım abicim :D Gerçek hesabınla gelecek cesareti bulduğunda haber et yüzleşelim :) Ne hikmetse karşıma çıksa dili tutulacak çoluk çocuk yan hesaplarla bana saldırıyor. Bu kadar korku fazla değil mi? Korkma evini bulup babanı falan dövmem :)

Paste olan herhangi bir ürünümü kanıtlamanı bekliyorum, ama sadece sözde değil. Tamamen kanıtlamanı. Kanıtlayamazsan en adisin hadi bakalım abicim :D Gerçek hesabınla gelecek cesareti bulduğunda haber et yüzleşelim :) Ne hikmetse karşıma çıksa dili tutulacak çoluk çocuk yan hesaplarla bana saldırıyor. Bu kadar korku fazla değil mi? Korkma evini bulup babanı falan dövmem :)
Bak şu mesajından bile ne kadar balon olduğunu herkes görüyor. Sen kimsinde senden korkalım la? Ayrıca sattığın ucuz ürünlerden bahsetmedim sen şahsi olarak tamamen paster bir kişiliksin. Kendinide yüksek yerlerde konumlandırma ve insanlarada ego yapma dahada kendini komik duruma düşürme. Sen birilerine bağlı olan, gereksiz ego yapan paster zavallı bir adamsın. Hepte böyle oldun.

bak bak spam yapıyormuşum bir de Cheat Global Spam Şube falan sanıyor kendini olm sen kimsin sen hiçbir şey değilsin. 15 yaşında bile olmayan çocuğun birisin. zaten 10 yaşındaki çocukların forumda satış konusunun onaylanmasına niye izin veriyorlar anlamıyorum hepsi 2 gün sonra exit atıyor alayınız türemesiniz
müşterim falanmıydın kanka :mum:

birkaç hafta sonra detected olacak ürünler için gidipte aylık falan almayın helede bu bebeden

birkaç hafta sonra detected olacak ürünler için gidipte aylık falan almayın helede bu bebeden
sırf bana yazmak için gidip yeni hesap mı actın DKWQODWKOQDWQLODWQDLÖWQ artık satıs yapmıyorum kardeşim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt